Szerintetek elfogadjam az állásajánlatot? Bővebb lent.
Figyelt kérdés
Nemsokára nyílik Budapesten egy új exkluzív szórakozóhely és jelentkeztem pultosnak. A bökkenő az, hogy elég lenge ruházatban kéne kiszolgálnom az embereket. Azt írták, választhatok, hogy szeretném-e "szórakoztatni" a férfivendégeket. Ha igen, triplafizetést kapnék, ha nem azzal sincs gond. Nekem persze meg sem fordult a fejemben, hogy belemenjek, viszont így is elég jó a fizetés. 200 ezer plusz borravaló. 18 éves vagyok és magántanuló, mivel jövőre érettségizek nem nagyon találok olyan munkát ami fizetésben megérné nekem és eléggé szükségem lenne a pénzre. Attól félek, hogy találkozni fogok ismerősökkel és ők meg azt fogják gondolni rólam, hogy prosti lettem. Szerintetek elvállaljam? AZ emberek nem fognak elítélni miatta? 18/N2013. jan. 29. 15:43
11/11 anonim válasza:
hahaha XD masszőz
egészségedre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!