Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy nem hiányszakmában,...

Egy nem hiányszakmában, kapcsolatok nélkül tényleg esély sincs munkát kapni az országban?

Figyelt kérdés

írjatok tapasztalatokat

már kezdem feladni, hogy valaho is lesz állásom

2013. jan. 24. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Át kell képezd magad. A kesergés helyett ezt tanácsolom. Nekem bevált:

Én egyetem közben jöttem rá erre már. Szlavisztika - oroszra vettek fel, de csak olyan visszajelzéseket kaptam, hogy ez önmagában nem sokat fog érni. Úgyhogy átnyergeltem az üzleti részre és végül is az oroszt üzleti képesítéssel végeztem el, aztán a mesterdiplomám is inkább volt közgazdasági, semmint bölcsész.

Utána csináltam még egy OKJ-t, hogy még könnyebb legyen elhelyezkedni, de ezt már munka mellett. Ja és persze egyetem mellett is dolgoztam.

Tanulj nyelveket. Nekem angol és orosz felsőfokú és német középfokú nyelvvizsgám van.

Bárki megtanulhatja párezer forintos tankönyvek és az internet segítségével bármelyik latin betűs, európai gyökerű világnyelvet középfokon.

2013. jan. 24. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Mielőtt átképezteted magad, inkább költözz! Én biztosan kibővíteném az álláskeresést földrajzilag. Nem tudom, hol élsz, de célszerű lenne az egész ország területén keresgélni.
2013. jan. 24. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!