Van esély így asszisztensként elhelyezkedni? (részlek lent)
Hasonló háttérrel nyertem el egy asszisztensi állást pénzintézetnél néhány hónapja.
A vállalkozás során felgyűlt tapasztalatokat beforgattam az interjún, mint pozitív tapasztalatot. (Munka optimalizálása, ügyfélkezelés, helyzetfelismerés, terhelhetőség, "érzéketlenség" - azaz nem veszem a lelkemre, ha beszólnak). Minden másra azt mondtam, hogy ha esetleg nem is értek hozzá, adjanak pár órát ismerkedni a programmal és meg fogom tanulni elég gyorsan.
Felvettek, kifejezetten jó feltételekkel.
Milyen diplomád van és melyik szektorban szeretnél asszisztensként elhelyezkedni?
Nálunk is inkább 30-tól indulnak az asszisztensek. Nemrég az egyik idősebb asszisztens utódját mutatták be, én csodálkozva ránéztem, hogy miért menesztik? Mosolyogva mondta, hogy dehogy menesztik, elérte a nyugdíjkorhatárt és egyszerűen saját döntés alapján nyugdíjba megy. Ő huszonvalahány éve dolgozott ott.
Ha jobban belegondolok, több nálunk a 40-60 közötti asszisztens, mint a fiatalabbak. 25-30 közötti csak kettő jut eszembe, mellé kb. 10 40-60 év közötti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!