Szerintetek erre van esély? Sikerülne vagy elbuknék? Vagy ne is álmodozzak róla?
Apámnak a volt munkatársa most Amerikában él. Én nagyon szeretnék színész lenni. Tanulok angolul és ha meglesz egy középfokú nyelvvizsgám vagy felsőfokú, és kimegyek és jelentkezek castingokra, lehetnék színész? Nekem ez a legnagyobb álmom, de itt nem Magyarországon nem csinálnak olyan jó filmeket, meg itt sokkal nehezebb..
Na mit mondtok?
De ha kapok kisebb szerepeket, statiszta munkákat és a kiejtésem is fejlődik, akkor lehet szépen felfelé lépkedni, nem?
Vagy aki ide született ebbe az országba, az ne is álmodjon semmi nagyról és szépről, mert ha nincs hozzá olyan háttere akkor senki marad?!..xD
Ha soha nem fedeznek fel, akkor megint elbuktam, de ha meg sem próbálom..
Igazából annyi a baj, hogy a színészkedésen kívül semmiben nem vagyok jó és semmit nem élvezek ennyire mint ezt..
Remélem azért valami sikerülni fog nekem is:)
Ne hallgass senkire. Sok pesszimista magyar ember van, és a saját álmukért nem képesek harcolni, a másikat meg csak lebeszélni róla, mert ahhoz értenek. Ez az álmod, akkor hajrá. "Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást"
Jól írtad egyébként, szép lassan kell haladni, és egyre feljebb lépni, csak a mesékben létezik az, hogy te kimész Amerikába, elmész egy castingra, és már színész is leszel. Harcolni kell, küzdeni, elesni, majd felállni, újra próbálkozni :) Én szurkolok neked. Hajrá!
Utolsónak:
Igazad van! Köszönöm!:)
Ez az az álmom amiért a végtelenségig képes LESZEK harcolni és BÁRMIT megteszek érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!