Nem lehetek hajókapitány, hogy dolgozzam ezt fel?
Nőként is lehetsz kapitány szerintem. Személyesen nem egy női deckmant, matrózt, de még másodkapitányt is ismerek, onnan meg már csak egy lépés előre.
Kezdheted deckmanként, képesítés nélkül, vagy mehetsz a OKJ-ra is Matróznak, nem tudom idén ki és hol indít, de talán ők tudnak segíteni:
Magyar Hajózási Szakközépiskola és Szakiskola
1131 Budapest Jász utca 155.
OM azonosító szám: 035411
Telefonszám: (06-1) 3-299-290; 340-8346
vagy ők:
Utána meg jelentkezz ide:
Vagy ide, a suli is velük van kapcsolatban állítólag:
Gyűjtsd a matrózkönyvedbe a folyó kilométereket,tegyél szakaszvizsgákat, vezess hajót úgy leszel kormányos és így tovább.
Ellentétben az előttem szólóval, cateringbe (housekeeping, felszolgáló, bár, stb) csak akkor menj, ha nem nyersz egyből felvételt nautic munkára. Azután bent is lesz lehetőséged department váltani és első szezon után lehetsz deckman, matróz, stb. ugyanúgy, ugyanannál a cégnél.
Hajós életről, állásokról, stb. pedig kedvcsinálónak:
Fel ne add az álmaid! Viszonylag könnyen elérhető (könnyebben mint itthon elhelyezkedni), és jól fizet!
Kitartás, jó szelet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!