Egy SZIE-n végzett diplomás kevesebbet keres mint egy olyan szakember aki a BME-n?
Figyelt kérdés
Ugyanarról a szakról van szó. Vagy inkább ha van egy munkahely, akkor oda akit felvesznek annak adnak egy bizonyos összeget amit "megérdemel" ha nem megfelelő helyen végzett akkor fel se veszik?2013. jan. 20. 21:58
11/11 anonim válasza:
Én a BME gépészkaron tanulok, de én is gondolkodtam a SZIE-n.
A BME-sek nagy része tényleg beképzelt és lenézi a vidéki főiskolákat. Valószínű azért van alapja, a képzések nehezebbek lehetnek kicsit, mechatronikához 130-as IQ alatt nem érdemes hozzákezdeni. Az itteni képzések nagyon elméleti jellegűek, a gyakorlatban lehet, hogy a SZIE-n tanultakat jobban lehet hasznosítani.
Ha gyártással akarsz foglalkozni válassz egy főiskolát, ha komoly tervező/fejlesztő akarsz lenni akkor valószínű a BME a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!