Elképzelhető, hogy külföldi, szexmentes munkához kérjenek HIV és hepatitis tesztet?
Talán élelmiszer iparban tudnám elképzelni.
Illetve, ha a hirdetésben külön kiemelték, hogy szexmentes, akkor minden lesz, csak szexmentes nem...
Elképzelhető. De akkor más orvosi papír miért nem kell?
Azért alaposan nézz utána ennek a munkának!
Főleg, hogy külföldi! Ha valamit nem tudsz pontosan, vagy nem vagy biztos benne, inkább ne menj. A külföldi álláshirdetések nagy része kamu, átverés.
Ha bármi gyanúsat veszel észre, hagyd ezt a munkát.
Pont Hollandia és pont egy megbízhatatlannak tűnő pasival? Hááát, én is le akarnám beszélni a húgomat minden áron. Még esetleg annyit megpróbálhatsz, bár nem tudom, van-e erre lehetőség, hogy bemész a rendőrségre, és elmondod a fentieket, az aggodalmadat és megkérdezed, nem lehetne-e a fiatalembernek utánanézni, büntetett előéletű-e. Nem tudom, mennyire segítőkészek ilyen helyzetben a rendőrök, de a gyanúdat talán komolyan veszik, és ha Neked nem is adnak ki információt, talán utánanéznek, és ha találnak valami terhelőt a pasira, akkor közbelépnek.
Tényleg nem tudom a menetét, de ha ilyen lenne bármelyik húgommal, én biztosan megpróbálnám ezt is utolsó szalmaszálként. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!