Adott fizeteshez, milyen kocsival jartok?
Arra vagyok kivancsi, hogy aki atlag felett keres az mar Mercivel jar? En 400 netto korul keresek, de akkor sem tudnek kifizetni egy Mercit ill fizetni az uzemelteteset.
Egy 6 eves Mazdat 6-ot hajtok.
Meg egy kerdes azoknak akik nagyobb kocsival jarnak, azert jarsz vele mert presztizs kerdes nalad, ill. azt kell kifele mutatnod, hogy van penzed(oszinten)?
a kocsi és a rendszám együtt a menő...
egy öreglány mondta: jól mehet maguknak, ha a rendszám is névreszóló..
..(pedig az autó picivel drágább volt.)
ilyen gonosz az élet...
Az autó csak egy jel, milyen módos az ügyfél(akár hölgy, akár pasi)az ápoltság, jól(ízlésesen)öltözöttség,a stílus, az érthető, összefüggő beszéd..
és van e a fürdőszobájában bidé? ez akkor derül ki, ha vetkőzni kell... ott a vonalkód..
akkor az aranyóra egy pillanat alatt veszít az értékéből.
Az autó már nagyon-nagyon régóta státuszt fejez ki. Aki mást mond az hülye. Persze ha fent is tudják tartani!!!
Egy 20 éves rohadó BMW nem státusz, azért, mert BMW. De a 3 éves Audi se, ha nem bírod tankolni.
Ez előbb utóbb bukó, csak látszat..
A topikról eszembe jutott egy sztori. A főnököm messze az átlag felett keres, felsővezető, céges Audi A6-ossal. Hozzáteszem, hogy elég gyakran metrózik is, mert néha az gyorsabb, ha tárgyalásra megy.
Ő mesélte egyszer, hogy egy alkoholszagú hajléktalan odalépett hozzá pénzt kérni:
"...na most ott volt rém kínos, mert állok az Audi mellett, dobálom a kétszázasokat a parkolóautómatába és nem lett volna túl életszerű azt mondani, hogy bocs, most nincs nálam pénz..."
Pfff, látom az elején micsoda gyűlöletet váltott ki a kérdésem.
Az 1-eshez meg a 4-eshez szólnék. Informatikus vagyok és sokat tanultam érte, hogy ennyit keressek. Az hogy te esetleg egy szakmunkás vagy (lehet nem) és minimálbérre vagy bejelentve és nem jutsz egyről a kettőre az nem az én bajom, de látom az nagyon zavar ha mások többet keresnek nálad. Nem kérek elnézést bocs. Egyébként meg itt a gyakorikérdéseken is olvasom, hogy nálam sokkal többet keresnek emberek. Szimplán kíváncsi voltam, hogy ki milyen kocsit hajt egy adott fizuhoz és mennyire presztízs kérdés neki az.
Nézed, elég végig nézni itt a kérdéseket és látod, hogy a a magyar alapból milyen gyűlölködő, lusta egy népség. Ha valakinek több jutott azt rögtön szapulják és különben is dögöljön meg a szomszéd tehene, hogy merészeli.... Én mások helyett is befizetem az adót, ennyi fizu után. És nem értem, hogy miért kéne sajnálnom azt aki nem vitte sokra vagy keveset keres. Én is csóró családból származom, soha egy protekcióm nem volt, magam tettem érte, hogy eljussak idáig, és még nem álltam meg!
De az is egy jó kérdés lehetne, hogyan juttotunk idáig az eredeti kérdésemtől? Ha nem írom oda, hogy 400, most nem erről beszélgetnénk, ez tuti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!