Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Adott fizeteshez, milyen...

Adott fizeteshez, milyen kocsival jartok?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kivancsi, hogy aki atlag felett keres az mar Mercivel jar? En 400 netto korul keresek, de akkor sem tudnek kifizetni egy Mercit ill fizetni az uzemelteteset.

Egy 6 eves Mazdat 6-ot hajtok.

Meg egy kerdes azoknak akik nagyobb kocsival jarnak, azert jarsz vele mert presztizs kerdes nalad, ill. azt kell kifele mutatnod, hogy van penzed(oszinten)?

2013. jan. 15. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hátigen de azért ez a felső kör elnevezés is jópofa. azért ritka az, aki megtudja tartani a normális énjét. de ez lehet a stresszel járó jólfizető munka eredménye is ugyanúgy. viszont az, aki nem keres sokat, nem is tör előre, és itt nem a saját melóstársait besúgó, kifúrós emberekre gondolok, hanem azokra, akik nem tesznek semmit, csak nyögnek a teher alatt, és várják a jobbat, hogy az évi ötszáz ft béremelés majd mekkorát lendít az életükön, szóval róluk is lehetne mit mondani.
2013. jan. 15. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:

a kocsi és a rendszám együtt a menő...

egy öreglány mondta: jól mehet maguknak, ha a rendszám is névreszóló..

..(pedig az autó picivel drágább volt.)

ilyen gonosz az élet...

Az autó csak egy jel, milyen módos az ügyfél(akár hölgy, akár pasi)az ápoltság, jól(ízlésesen)öltözöttség,a stílus, az érthető, összefüggő beszéd..

és van e a fürdőszobájában bidé? ez akkor derül ki, ha vetkőzni kell... ott a vonalkód..

akkor az aranyóra egy pillanat alatt veszít az értékéből.

2013. jan. 15. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Az autó már nagyon-nagyon régóta státuszt fejez ki. Aki mást mond az hülye. Persze ha fent is tudják tartani!!!

Egy 20 éves rohadó BMW nem státusz, azért, mert BMW. De a 3 éves Audi se, ha nem bírod tankolni.

Ez előbb utóbb bukó, csak látszat..

2013. jan. 15. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:

A topikról eszembe jutott egy sztori. A főnököm messze az átlag felett keres, felsővezető, céges Audi A6-ossal. Hozzáteszem, hogy elég gyakran metrózik is, mert néha az gyorsabb, ha tárgyalásra megy.

Ő mesélte egyszer, hogy egy alkoholszagú hajléktalan odalépett hozzá pénzt kérni:

"...na most ott volt rém kínos, mert állok az Audi mellett, dobálom a kétszázasokat a parkolóautómatába és nem lett volna túl életszerű azt mondani, hogy bocs, most nincs nálam pénz..."

2013. jan. 15. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
igen van ilyen is amit utolsó előtti írt, hogy csak látszatnak van, és ilyen öt literkeet tankolgat bele csúfságnak. :D az ilyenekbe én meg belerúgnék, mert ilyenek is el tudnak ám érni a látszat miatt pár dolgot. mert lássuk be sokat számít. most gondoljunk bele: amikor pl megáll mellettünk egy jaguár és lenyitja az ablakot, valamit kérdezni, hogy merre van. az ember azt sem tudja, hogy magyarázza elfele mint egy kisiskolás, mert tényleg nem lehet tudni, milyen emberrel beszélsz.... utolsónak meg aki ilyen gazdagon lenne pofája azt mondani, hogy nincs az meg kapja be. nem kell félnie, hogy rászállnak, ennyit ne sajnáljon, nem mindenki inni kéri a pénzt.
2013. jan. 16. 07:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Pfff, látom az elején micsoda gyűlöletet váltott ki a kérdésem.

Az 1-eshez meg a 4-eshez szólnék. Informatikus vagyok és sokat tanultam érte, hogy ennyit keressek. Az hogy te esetleg egy szakmunkás vagy (lehet nem) és minimálbérre vagy bejelentve és nem jutsz egyről a kettőre az nem az én bajom, de látom az nagyon zavar ha mások többet keresnek nálad. Nem kérek elnézést bocs. Egyébként meg itt a gyakorikérdéseken is olvasom, hogy nálam sokkal többet keresnek emberek. Szimplán kíváncsi voltam, hogy ki milyen kocsit hajt egy adott fizuhoz és mennyire presztízs kérdés neki az.

2013. jan. 16. 07:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, de figyeld meg, ez is sok emberben lekezelő érzést fog kiváltani, ez a "nem az én bajom" hleyett a nem az én hibámat, vagy sajnálom, de én erről nem teheteket írtad volna lehet másabb lett volna. :P én nem irigykedek, de lássuk be, sok infós van, én is, de azért sok mindennek össze kell jönni, hogy egy ilyen helyre bekerülj. egy sima számtek tanár vagy egy rendszergazda nem keres ennyit, vagy ha cisco-s vagy, a nyelvet kell tudni, ami meg anyagi ráfordítást igényel előtte, stb stb.
2013. jan. 16. 07:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Nézed, elég végig nézni itt a kérdéseket és látod, hogy a a magyar alapból milyen gyűlölködő, lusta egy népség. Ha valakinek több jutott azt rögtön szapulják és különben is dögöljön meg a szomszéd tehene, hogy merészeli.... Én mások helyett is befizetem az adót, ennyi fizu után. És nem értem, hogy miért kéne sajnálnom azt aki nem vitte sokra vagy keveset keres. Én is csóró családból származom, soha egy protekcióm nem volt, magam tettem érte, hogy eljussak idáig, és még nem álltam meg!

De az is egy jó kérdés lehetne, hogyan juttotunk idáig az eredeti kérdésemtől? Ha nem írom oda, hogy 400, most nem erről beszélgetnénk, ez tuti.:)

2013. jan. 16. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
valószínű. de amúgy könnyű tod amúgy elkezdeni irigykedni. bevallom én is egyik csoptársamra picit amikor bekerült a t-systemhez és kezdésnek 191 bruttó azért nem rossz volt jópár éve. és ugye tudod egy szakmát is adnak a cisco képzéssel egyben. de neki a fősulin is szerencséje volt nagyon sokszor. sok olyan, meg aki irigykedik, és nem tesz semmit, saját magára haragszik csak nem vallja be. nekem is volt ilyen melóstársam gyárban mikor nyomtam, még én voltam lenézve, régen meg azért azt becsülték, ha bár diplomás vagy de dolgozol ratyi helyen is. sok helyen ez pont ellenkezőleg hat sajnos.
2013. jan. 16. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!