Milyen házban laktok, milyen kocsival jártok, mennyi pénzt kerestek, és mennyit tudtok ebből félre rakni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 10:08
1/8 anonim válasza:
Már bocsi, de aki ilyen adatokat kiad magáról XD Gyere, tőlem lehet lopni XD
Egyébként diák vagyok és nem is tudnék válaszolni :S
De kiváncsi vagyok, többiek mit írnak :D
3/8 anonim válasza:
csőben. vásárlókocsival. amennyit a földön találsz. amennyit nem piára költesz, mer az köll wc papírra.
4/8 anonim válasza:
Falas, ajtós, ablakos házban, négykerekű autóval; éppen annyit keresek, amennyi a fizetésem, és ebből az egészet félre tudom rakni (csak aztán egy részét előveszem és elköltöm).
5/8 anonim válasza:
53 m2-es, 4 emeletes panelban feleségemmel és kisgyermekemmel. Nincs autónk. Havi bevételünk kb 500-800ezer, 250-300 ezret költünk, többit félreteszük.
6/8 anonim válasza:
Fehér ház vörös cseréptetővel, metálkék az autónk, pont eleget keresünk, és nagyjából a harmadát tesszük félre.
7/8 anonim válasza:
szülök elváltak, 1.emelet 57m2 , kevésböl sokat félretenni képtelenség +2egyetemisták is vagyunk!
8/8 anonim válasza:
téglaházban 1. emelet, 60 nm. két autónk van, az egyik egy fekete 3as BMW, a másik édesapám dolgozós autója, egy piros Citroen BX. körülbelül 350-400ezer forint a havi bevételünk, és keveset tudunk elrakni. sőt, ha marad is, azt én mindig elvásárlom :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!