Valaki talált mostanában állást? Hol/hogyan talált rá? Mennyi ideig keresgélt mire sikerült? Teljesen ki vagyok. Tanácsokat, ötleteket várnék!?
Melyik hirdetési oldalon találtatok,és mit? Szakmátokban? Minden érdekelne.
Már egy jó ideje keresgélek, de nem találok semmit.. :(
Na ez a probléma. Gépészmérnök, villamosmérnök, járműmérnök meg hasonló gépipari szakembereknek van lehetőségük hogy válogassanak. Megnézem az egyetememen az álláslehetőségeket, van 100 darab új havonta, de mind gépiparban. Újságban még lehet találni CNC-s szakembernek, karbantartónak, meg hasonló szakembereknek munkát.
Pénzügyesként szerintem a legnehezebb most, mivel anno mindenki annak igyekezett menni, mert abban volt a pénz. Most hogy leépítések vannak, nagyon nehéz.
Én építészmérnöknek tanulok, és csak reménykedhetek abban, hogy itthon munkát találok. Ezért fogok külföldre menni, mert ott még ez is keresett, mivel az építőipar nem halott. Ráadásul ott még pénz is van dögivel és nem megszorítások a'la Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!