Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Borítékolási munka, igaz?

Borítékolási munka, igaz?

Figyelt kérdés

"Otthoni dolgozókat keresünk borítékolási munkára. A munkaidő kötetlen. Kereseti lehetőség: 95.000 Ft/hó. Kérje ingyenes, részletes tájékoztatónkat bizalommal, válaszborítékot mellékelve. Express Work Europa, 1144 Bp., Remény utca 34-36"

Valaki próbálta már? miről szól, működik? Vagy csak egy átverés az egész?Mit gondoltok, mert érdekelne, de félek, hogy átvágnának :S

2009. aug. 28. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A 95000Ft-ot nem tudom elhinni semmiképp, a többi lehet hogy igaz.
2009. aug. 28. 22:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer,én is jelentkeztem egy ilyenre,igaz nem ez a cím volt,ott email címen lehetett érdeklődni!Jelentkezésemre megérkezett a válasz email,hogy ennyit,meg ennyit lehet keresni,de hogy megkapjam a munkát,fizessek be rózsaszín csekken 600Ft-ot nekik!Mivel nincs bizadalmam az ilyen jellegű dolgokban,mondanom se kell,hogy hagytam az egészet!Nem fogok vadidegen embereknek,pláne postán keresztül pénzt küldözgetni!Még,ha nem is tűnik nagy összegnek,ha munkát keresek,nehogy már én adjak nekik pénzt!Az a baj,hogy olyan ritka az a cég,aki tényleg keres embert borítékolásra,és azt ki is fizetnék rendesen!

De mivel te címmel rendelkezel,miért nem mész el személyesen megnézni?Ott biztos többet tudnál meg!

2009. aug. 28. 23:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem Pesti vagyok, meg egyszer én is jelentkeztem ilyenre, és nekem is azt írták, hogy fizessek be x forintot, amiért cserébe megkapom az alapanyagot,ezek után persze, hogy nem érdekelt a dolog :).Szóval ezért is gondoltam megkérdezem másoktól.
2009. aug. 29. 00:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

23:57es vagyok!Google keresőbe beütöttem a cégnevet!Nézd meg ezt,hogy mit írnak róla többen is!

[link]

2009. aug. 29. 00:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Megint én!De ha a google keresőbe beírod a cégnevet,több olyan oldalt is találsz,ahol írnak róla,és nem éppen pozitív a visszajelzés!Így,ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,hagynám,és nem mennék bele!Azt hiszem nem egy korrekt cégről van szó!
2009. aug. 29. 00:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Jajj, köszi, de aranyos vagy, ez eszembe se jutott :)

Gondoltam, hogy ilyen munka nem létezik, csak javíthatatlanul optimista vagyok :)

22l

2009. aug. 29. 00:31
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Igazán nincs mit!Biztos vannak olyan cégek,ahol van ilyen munka,de sajnos ők nem hirdetnek,vagy legalább is,nem ezen a módon.Én is örültem volna egy ilyen melónak,de a sok keresgélés közepette,szép lassan letettem róla!De,ha egyszer te talán ráakadsz egy ilyen munkára,akkor remélem szólsz!:)Sok sikert,és több szerencsét!:)

32/L

2009. aug. 29. 00:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze :) de nem hiszem, hogy nagyon megerőltetném már magam a keresgélésben ebben a témában :)
2009. aug. 29. 12:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Még gimis koromban próbáltam meg az ilyesmit. Kérték, hogy fizessek be x forintot a további tájékoztatásért, még azt be is fizettem (buta voltam, hiszékeny kis gimis), utána megint kérték, hogy fizessek be. Akkor már nem. Szóval átverés az összes ilyen hülyeség.
2009. aug. 31. 17:37
 10/13 anonim válasza:
56%

Én egy ilyen cégnél dolgozom és ez tényleg nem átverés.

Szerződéssel dolgozom,bizsukat kell összerakni.

2 heti munka után most fizettek ki 23000Ft-ot+amit befizettem a legelején 2050Ft-ot is visszakaptam.

Nem gondoltam hogy ennyi próbálkozás után mégis találok egy tisztességes céget.

Ennél a cégnél dolgozom és mindenkinek ajánlom:

Bizsu Bt. Téglás

2009. dec. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!