Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkaugyi vagy az onkormanyz...

A munkaugyi vagy az onkormanyzat tud tamogatni iskolaugyben?

Figyelt kérdés

22 eves leszek iden anno szakacsnak tanultam szakiskolaban de 11. osztalyban abbahagytam. szeretnem valahogy befejezni/letenni a szakmat de nem talaltam allamilag tamogatott kepzest. fizetosre tudok kerni valamilyes tamogatast?

bocsanat a minosegert de telefonrol irok. koszonom a segitseget.

2013. jan. 8. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

Ha nincs még szakmád akkor az első ingyenes azt hiszem 23.éves korig. Más támogatás erre nem hiszem, hogy van.

Munkaügyi vannak tanfolyamok de, hogy arra jelentkezhess annak vannak feltételei.

2013. jan. 8. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:
79%
A munkaügyi regisztrált álláskeresőket támogat, és csak azokat a tanfolyamokat, amik a kir. keretein belül indulnak. Nagy túljelentkezés is van, és őszintén szólva, nem azokat fogják támogatni, akik a 11. osztályban abbahagyták ilyen-olyan indokkal...
2013. jan. 8. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!