Mit reagálhatok az ilyen kérésre"?
Hát, én is ezt mondtam volna. Persze, a köccs most nyilván nem tudja ezt feldolgozni, hiszen az elképzelhetetlen számára, hogy abból a bőkezűen osztott honoráriumból (=minimálbér), amit Ő FIZET a dolgozóinak havonta, ne tudjon mindenki yachttal járni dolgozni (csak nyilván azért nem látott még ilyet soha tőlük, mert egy hajót nehéz közúton vezetni, meg egyébként is az ő kiváló dolgozói környezettudatosak, nem szennyezik a környezetet).
Szard le, mégis mit tud csinálni? Mi az, hogy elvághattad magad nála? Hát kevesebbet úgyse tud fizetni legálisan, mint a minimálbér. Legfeljebb nem neked kell majd tartani a kapcsolatot a "kiemelt ügyfeleivel" (gondolom, a leírásod alapján az úri környezethez passzoló redős tarkójú kopaszok sportkocsikkal, akik bárhol felveszik a telefont, csak hogy belemondhassák, hogy "hé, a k. anyád, most dolgom van, a k. anyád!"). Esetleg kirúg. Jó, ez már húzósabb lehet, de ne játsszuk már túl, kiemelt ügyfelek minimálbérért, heh, majd akkor legrosszabb esetben elmész "toilet managernek" (=vécépucoló), vagy "input-output managernek" (=portás), szóval hasonló illusztris V.I.P. munkakörökbe, ugyanezért a királyi honoráriumért (minimálbér)...
(egyébként meg kapja be)
2., nálad a pont! ;)
Amúgy meg :((
"hogy jó lenne
Mond erre, hogy : Hát az valóban jó lenne
Jujj de gusztustalan cégnél dolgozhatsz! :)
Tipikusan mutogatja magát, felvág, előadják, hogy húúú de komolyak, közben meg kiszúrják az alkalmazottak szemét a minimálbérrel....:) Ez teljesen felháborító.... Egy LV táska 250.000 Ft-nál kezdődik!
nincs itt baj! elkéred a főnököd AMEX kártyáját, bemész a dolcsegábbána üzletbe, megveszed a legfrankóbb öltönyt, sőt, kettőt, mert hogy váltás is kell, kell egy tághójer vagy brejtling karóra, valami vacak bőrcipő (szerintem guccsi, de lehet az is d&g), luivütón táskát meg a langyik hordanak, jó lesz neked abból is a guccsi;
utána már csak egy jó autót kell nézned, szerintem fordot, vagy fócvágent, audival csak a managgerek járnak, te meg csak egy kiemelt ügyfélkapcsolati nemtomki vagy.
mindenről számlát a cég nevére!
hajajj, ha meglátnak a "kiemelt" ügyfelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!