Hogy kerjek fizetes emelest?
Figyelt kérdés
Tavaly mar probaltam, de csak hulyitenek. Varjak majd jobb lesz, biztos kapok...2012. dec. 27. 21:12
1/6 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy még van munkahelyed! Ha emelést kérsz nem biztos, hogy lesz...
2/6 anonim válasza:
Hát, óvatosan, mert ha nem adnak, akkor már feketelistás leszel. Engem kirúgtak így, mert azt mondta a főnök, hogy nem becsülöm meg magam...
3/6 anonim válasza:
mennyit keresel?
vigyázz ezzel, főleg most a télen!
4/6 anonim válasza:
főnök több fizut kérek, ha nem kapom meg, kereshet magának másik embert. hajrá. én is ezt mondtam a főnökömnek, aztán előző hónap végére láttam 50.000ftal többet adott. nem kell szívbajosnak lenni az a lényeg.
5/6 anonim válasza:
Utolsó. Azért az is számit hogy mennyire vagy pótolható.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom.
150ezer a fizum.
Kertem, es hat kaptam is. 190 az uj berem.
2013. jan. 3. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!