Középsuli alatt érdemes diákmunkára mennem?
Eddig még nem dolgoztam, most viszont szeretnék, csak egy-két dolog nem teljesen világos. Suliban kb du. 2-5 óráig végzek, hétvége is jó lenne. Hétköznap 5 után tudnék menni. Milyen munkák vannak ebben az időben?(Pestre fél óra beutazni)
A másik, hogy szerintetek megéri dolgozni, mert itt az érettségi májusban, és jól szeretném megcsinálni. Habár munka nélkül se tanulok valami sokat, és jó tanuló vagyok.
Azok is mesélhetnek, akik középiskola alatt dolgoztak, arról, hogy nekik milyen volt, hogy oldották meg. Szívesen várok minden választ ami ide kapcsolódik:) 18f
Te tudod, hogy érdemes-e. Én gimi mellett szórólapoztam meg metro újságot osztogattam, mindkettőt heti néhány nap napi 2-3 órában. Nem volt belőle probléma, kitűnőre érettségiztem.
Viszont ha a beutazásnak plusz költsége van, akkor érdemes mérlegelni, hogy az összes befektetett idő, meg az utazási költség levonása után megmaradt pénzért érdemes-e dolgoznod. Például ha két órára tudnál menni, akkor keresnél egy ezrest, ennek elutazgatnád a felét, és bruttó 3 órád menne rá, azaz óránként 150 Ft-ot kapnál - na így nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!