Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen diákmunkára érdemes menni?

Milyen diákmunkára érdemes menni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, májustól/júniustól dolgozni szeretnék, de nem tudom mit érdemes csinálni. Nyár végére elég sok pénzt szeretnék összeszedni, de elbírnám viselni, ha augusztusban szabad lennék, és csak élvezhetném a nyarat:D gondolkodtam pölö mekis munkában is, de azt senki nem ajánlja, meg hogy állítólag a fizetés sem sok.

A non-plus-ultra valami jó irodai munka lenne, ahol csak ugráltatják az embert, és elég jól fizetnénekxD na szóval ötleteket please:D

2010. ápr. 1. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:

ahol csak ugráltatják az embert és jól fizetnek? hm?:) sok ilyen hely van ahol "ugrálni" kell irodában csajoknak :D

amúgy komolyra fordítva a szót, mivel kevés a meló, így szerintem azt fogsz dolgozni amit találsz. ne mi döntsük el, hogy neked mi felelne meg.

2010. ápr. 1. 13:02
 2/6 anonim válasza:

Nos , én egész évben dolgozom diákmunka címén, és ne hidd hogy leány állom, főleg hogy sok pénzért egy irodában persze aha :D általános felállás, gyümölcs szedés, kukorica címerezés -- ezeket annyira nem ajánlanám, mondjuk én még nem voltam egyiken sem, de gusztustalan egy munka többen is mondták. adminisztráció, dohánybontás- ez a kettő egész jó és jól is fizetnek- viszont ezeket a melókat a már hosszabb ideje ott dolgozó diákoknak adják ki, akkor ott van a meki, sztem nem rossz, viszont rohadt büdös leszel, állandóan művigyor miben segíthetek, rád b*asszák a mocskos melót, takarítás, mosogatás stb... és a fizetés .. ne számíts több száz ezer forintra mert nem te vagy az egyetlen diák aki melót keres :S a meki azt hiszem 465ft / órabérbe fizet, ami nem rossz , máshol még ennyi sincs.

Igazából az lenne a jó neked ha lenne ismerősöd valahol :S

Én az árkádban vagyok vásárlószámláló ami rohadt fárasztó 12 órában viszont egy nap 7500ft-ot fizetnek

A másik pedig egy vízszolgáltatónál vagyok adminisztrátor, ott meg 450Ft/ óra.

2010. ápr. 1. 13:15
 3/6 A kérdező kommentje:
háát köszi:S
2010. ápr. 1. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
ja a mekiben aztan jo sokat kell mosogatni :D
2010. ápr. 3. 00:09
 5/6 anonim válasza:

szijja

én mekibe dolgozom egy már több mint 1éve. és szeretek itt lenni, persze nem innen akarok nyugdíjba menni, de nagyon jó a vezetőség és a kolleggáim is jófejek. mikor oda mentem, én sem kaptam olyan sokat, de egyértelműen akkor még nem ismertek engem anniyra nem osztottak be olyan sokat, mivel még nem is tudtam minden pályát ebből kifolyolag, nem volt valami magas fiizetésem, aztán ahogy tellt az idő és mindent megtanultam, egyre jobban kapok, bár mostmár csak éjszakázom, mert azt immádok. ezt csak azért mondtam, h ha elmész nyárisnak ne várd el h magas fizut kapj, mivel semmi gyakorlatod nincs, egy nagy forgalmú napra lehet nem téged fognak egyből beosztani, vagy nem annyi órában, főleg h tudják, ugyis csak aug.ig maradsz. szerintem ez érthető. 19/l

2010. ápr. 26. 10:33
 6/6 anonim válasza:
ha ugy döntesz h mekiben akarsz melozni, szivesen utánajárok, h meikbe van felvétel. elöző 19/l
2010. ápr. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!