Érdemes még várnom ezen ragszámú csomagjaimra amit már 09.16. -án feladtak Kínából? RA172176804CN RA127211743CN RA127269933CN
Magyar postai szallitason keresztul rendelni barmit is... tuti ellopjak.
Meg kellett volna beszelni az eladoval, hogy dhl-el kuldje vagy fedex-el. Es inkabb fizetni valamivel tobbet, mint igy elvesziteni az egeszet.
Sajnalom, barmi is volt az :(
Talan jon valaki nalam okosabb es van valami otlete.
Miért nem a postán érdeklődsz inkább? Mi itt a ragszámmal semmit nem tudunk kezdeni, ők viszont meg tudják nézni elvileg, hogy mi van vele... Akár telefonon is szerintem.
Egyébként valószínűleg megkapod, csak időbe telik. Én rengeteg csomagot rendeltem külföldről, sosem volt gond akkor sem, ha a postával jött, de előfordult, hogy egy hónapba telt a szállítás. És én még csak nem is olyan helyről rendeltem, ahonnan vámolni kellett volna.
Alapfelállásban ahogy olvastam kínai szállításokat, 3-4 hét az átfutási idő (most itt kicsivel a 4. után járunk), szerintem még bőven a türelmi időn belül van.
Új vagy gyanús terméknél a vámon is elakadhat. Egyes termékeket pedig legálisan nem hozhatsz be az országba (kémcuccok pl), amit sok kínai árul ebayen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!