Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Találtam egy nagyon csillogó...

Találtam egy nagyon csillogó követ de iszonyatosan csillog és a vonja be valami más anyag de alatta iszonyatosan csillog kis részeken lehet látni ha értékes szeretném eladni hova tudom vinni hogy megállapítsák mien kő?

Figyelt kérdés
kis fénynél nagy fénynél mindenhol csillog olyan mondom mintha ragyogna de nem úgy mint más kövek én még ilyet nem is láttam
tegnap 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Pirit

De bármelyikásvány meghatározó app megmondja mi az

tegnap 21:56
 2/3 A kérdező kommentje:
nincs olostelefonom ragyog jobban mint annál is bármi ilyen szokványos dolog ami fényes amúgymeg bevonja valami nem egy komplett fényes kő
tegnap 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
ja amúgymeg ha nem csillogna ennyire nem is érdekelne csak találtam csillogott eltettem azt megkérdeztem igazábl az is simán lehet hogy nem is értékes
tegnap 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!