Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát tudtok, ahol...

Milyen munkát tudtok, ahol nem (vagy csak igen ritkán) kell emberekkel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Fizetés terén jó lenne havi 130-140 000 (netto) lenne az ideális. Főiskola, felsőfokú szakképzés vagy tanfolyam... Számomra mindegy lenne, csak segítsetek.

2012. dec. 22. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább attól függ hogy mennyi időt kell valóban a munkáddal foglalkozni. Dolgozhatsz egy gyárban is a szalag mellett, ami látszólag nem "emberekkel foglalkozás", viszont ha épp órákig nincs mit csinálni, akkor sajnos a kollegákkal való jópofizás az egyetlen elfoglaltság. Amúgy én is az informatikát ajánlanám.
2013. ápr. 6. 15:59
 12/18 anonim ***** válasza:
könyvelő
2013. ápr. 6. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyet akartam, ui. a számok pl. nem beszélnek vissza... Könyvelő vagyok, bejött.
2013. ápr. 6. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Közgazdász se rossz, pénzügyi területen. Pl. ha kontroller vagy, akkor is főleg számok és táblázatok teszik ki a társaságodat. Azt is szerettem.
2013. ápr. 6. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért megnézném azt a könyvelőt vagy közgazdászt, aki az iskolapadból kiesve - értsd többéves tapasztalat nélkül - rögtön olyan pozícióba kerül, ahol nem kell együtttműködnie (foglalkoznia) a kollégáival.
2013. ápr. 7. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Kollégákkal mindenhol együtt kell működni. De nem mindegy, hogy az a dolgod, hogy embereket kezelj, vagy az a feladatodhoz csak egy kapcsolódó tevékenység.
2013. ápr. 8. 02:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Kamionsofőr,bár eléggé ez eléggé szubjektív dolog,de én kamionsofőrként dolgozom,de a rakodáson kívül nem találkozom emberekkel.Nekem ez nagyon bevált,hogy nem dirigál állandóan a hátam mögött a főnököm,csinálhatom a munkámat nyugodtan,átgondoltan.Visszatérve én is hasonló vagyok,például egy nagy forgalmú áruházban pénztárosként,vagy eladóként nem tudnék dolgozni,de emberek között,nyugodt légkörben igen.
2015. júl. 18. 19:27
 18/18 zoottti válasza:
Mezőgazdaság vagy erdő gazdálkodás. Rájöttem 34 évesen gyulolok emberek kozott lenni. Több szeretetet kapok az állatoktól és a természettől. Kamion sofőr jöhetne szóba, inkább traktorra szavazok. Sok sikert az onmegvalisitashiz.
2018. ápr. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!