Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 21 eves fiu kettos allampo...

Egy szomoru fiu kérdése:

Egy 21 eves fiu kettos allampolgarsagival munkat keres? (olvazsd tovabb )

Figyelt kérdés
Sziasztok Krisztanak hivnak 21 eves vagyok romaniaban elek a csaladommal egy kis faluba nem messze magyarorszagtol korulbelul autoval 5 percnyire, hat nem is tudom hol kezdjem el nekem a gyerekorom nagyon nehez volt mert egy szegeny csaladbol szarmazom es nem ugy nottem fel mint egy atlagos gyermek. Nemreg mondtam fel a munakhelyemen mert mar elegem volt hogy nem volt semmi eletem 35. 000 forintot keresetem havonta naponta 10 orat dolgoztam es persze hogy szinte nekem is ep hogy eleg volt de segitettem ebbol a csaladomat is de ep hogy jutott egy minimal havi eletre. Nekem nagyon reg az a vagyam hogy egyszer ki jussak kulfodre dolgozni akar mit csinalni valamijen munkat lehetoseget tudna ajanlani kulfoldon a munka az megy, vagy esetleg magyarorszagon egy sokkal jobb kereseti lehetoseggel ki akarom mar eszt a kis csaladot huzni ebbol az eletbol. A vegsetsegem az egy eretsegi. Milyen megoldassal tudnatok nekem segiteni?

2012. dec. 17. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:

érettségivel, ráadásul bevándorlóként halott vagy itt.

tanulni tanulni tanulni! akár szar munka mellett is, de tanulni, tanulni, szakmát szerezni, stb...

2012. dec. 17. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Eloszor is koszonom szepen a valaszodat hat a hejzet az hogy en ezt meg probaltam egyetem es munka de nem lehet csinalni egyik reszt az anyagi oldala masik reszt meg nem tudsz be jarni ha naponta 10 orat dolgozol akkor mikor mesz be? vagy a munka vagy az egyetem ijen fizetessel nem lehet csinalni. akar ki akar mit mond en meg probaltam es a leg fobb problema az anyagi hatter.ezert is akarok egy jobb munkat magamnak es utanna majd a tovabiakban valami elvegezni hogy legyen egy jo szakmam.
2012. dec. 17. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
90%
Azon nem gondolkodtál hogy álláskereső portálokon nézz körbe? Innen senki sem fog alkalmazni, ez nem az az oldal.
2012. dec. 17. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!