Hol találhatnék valós otthon végezhető munkát?
Elmehetsz dolgozni egy olyan helyre, ahonnan haza lehet vinni a munkát, és ha szerencséd van, ezt meg is engedik. Ilyenek pl. a számítógépes adatrögzítés, kérdőív-feldolgozás. Mi is megjártuk már egyszer-kétszer ilyen rózsaszín csekkes "munkákkal", nem tudok mást mondani, mint hogy szerencse kell ahhoz, hogy kifogd azt a pár céget a többszázból, akik becsületesek.
Vagy ha esetleg falun laksz: be lehet segíteni háztáji gazdaságoknál. A nagymamám már évek óta zöldséget kötöz, minden nap hoznak neki egy nagy adag árut, amit másnap reggel visznek el tőle. Igaz, csak napi ezer forintot fizet (3-4 órás munka), de időtöltésnek jó, addig sem a tévét nézed... :P
Pár éve én is hasonló cipőben jártam. Az ilyen jellegű hirdetések 99% -a átverés. Az egyik így, a másik úgy.
Kezdj valami értelmes jövedelmező üzletbe otthon. Próbáld meg kicsiben és onnan felfuttatni.
Ma már két vállalkozásom van, de így kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!