Szeretnék otthon végezhető munkát végezni. Hol találhatnék ilyet?
Figyelt kérdés
Távmunka vagy bármilyen neten végezhető munka érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. jan. 3. 18:14
1/7 anonim válasza:
Egy csomóan hirdetnek, de ahol nem kérnek semmilyen szaktudást, ott általában át is verik az embert. Bármit is találsz, ha előre kérnek pénzt, akár csak 5 forintot, rögtön szakítsd meg a kapcsolatot, mert azok a cégek konkrétan az ilyen 5 forintokból élnek, és át fognak verni. Amellett hirdethetsz te is, apronet.hu-n, vagy az iwiwen, vagy akárhol, ahol hirdetést lehet feladni. Vagy keress a google-ban, írd be, hogy távmunka, aztán nézegesd az eredményt.
2/7 anonim válasza:
Nagy fába vágtad a fejszédet! Én nagyjából egy éve keresek ilyen munkát! Ha találsz és nem átverés, megkérhetlek, hogy jelezd itt az oldalon? (Mondjuk feltehetnél egy kérdést, hogy ki keresett még ilyen munkát.)
3/7 anonim válasza:
ÉN a GYES-em alatt kerestem ilyet. Nem akarlak elkeseríteni, de semmit se találtam. VAgy átverés, vagy olyan számítógépes ismereteket követeltek meg, aminek a közelében se vagyok.
Legyen neked több szerebcséd vele!!!
4/7 anonim válasza:
Én is csak rosszat hallottam róla. De interneten pl. apronet, vagy kiindulásként www.lap.hu vagy napilapokban, helyi újságokban is szoktak hirdetni.
5/7 anonim válasza:
Figy, az ilyen munkák nagy része átverés! A legtöbb helyen fizetned kell magáért a tájékoztatásért, (ez akár több ezer forint is lehet), s a végén nem jut semirre, mert kamu az egész. NAgyon vigyázz, ahol pénzt kérnek tőled, gyorsan felejtsd el!
6/7 anonim válasza:
Köszönöm Mindenkinek, sejtettem! Az amit eddig néztem mind ilyen volt!
Üdv:'rotfusz'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!