Munkaltato fenyegetes, megfelemlites. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
megkerestek 1 ajanlattal, igeretes fizuval, melyben munkaerokozvetito cegen keresztul kell dolgozni 1 multinak, elfogadtam, mondvan ha nem tetszik visszalephetek. Nem irtam ala semmi papirt, hanem dolgozni kezdtem. Az adataim sajnos kiadtam. Mivel nem ereztem magam jol a munkahelyen, az elso munkanap utan jeleztem a kozvetitonek, hogy nem kivanok itt dolgozni tovabb. Eloszor gyozkodtek, majd kozoltek, marpadig itt maradok, mert nem lephetek ki akarmit csinalok, s annak kovetkezmenyei lesznek ha megprobalom. Erre a poziciora hetek ota nincs emberuk, es millios a hianyuk es en ezzel tonkreteszem a ceget. Mit tehetek? Bizonyitekom nincs, de azt sem akarom hogy lelojjenek az utcan. Egyebkent osszevissza simlis cegeken keresztul osztalekkent akarnak fizetni mint kiderult. Jogi embereik viszont vannak. Tartok tole tonkretesznek, vagy barmi fizikai karom lehet.2012. dec. 11. 15:00
1/2 anonim válasza:
Ha nem írtál alá semmilyen szerződést, akkor semmiféle kötelezettséged irányukban nincs! Nyugodtan beinthetsz nekik, hogy akkor találkoztok a bíróságon, mert semmi nincs a kezükben!
2/2 anonim válasza:
Gondolom a közvetítői jutalék miatt.. Nyomorult egy világban élünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!