Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állás hidetésnél oda van...

Állás hidetésnél oda van írva, hogy: elvárt gyakorlati idő idő 1 év felett 2. Ez mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Minimum egy 1 év feletti gyakorlati idővel rendelkezz, de nem kell. Hogy több legyen, mint 2 év.
2012. dec. 6. 07:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem.:(
2012. dec. 6. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
De ez azt jelenti hogy ők ilyet szeretnének, de ha egy ilyen sem jelentkezik, be fogják érni kevesebbel is. Én javaslom, hogy ilyenkor is próbálkozz, mert lehet, hogy van egyéb jó tulajdonság (kisebb bérigény stb), ami miatt mégis téged választanának.
2012. dec. 6. 07:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam gyakorlaton boltban, csak nem ruházatiban és sulin keresztül 2 évig. De gondolom ez nem nagyon érdekelné őket.
2012. dec. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!