Tanuló vagyok,19 éves, van tanulószerződésem, a gyakorlati oktatási helyen súlyos munkahelyi balesetet szenvedtem,8 napon túl gyógyuló, orvos azt mondta maradandó is. A cég nem akar kártérítést fizetni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 18:41
1/3 anonim válasza:
Ha tanuló vagy akkor ezt nem a céggel kell megvitatni hanem az iskolával ahol tanulsz. Elméletbe nekik kell fizetni de ha pontosan tudják hogy a cég hibájából adódott a baleset akkor az iskola behajthatja a cégen a kártérítés költségét. Szerintem beszélj az iskolában erről.
2/3 anonim válasza:
Szia volt ilyen esetem nekem is, még 2 éve, a Rébusz iskolaszövetkezet által dolgoztam, a munkahelyen betört a fejem. A taxit fizették csak a kórházig, hiába volt baleseti jegyzőkönyv a munkahelyen, és a kórházban is, az előre leegyeztetett, beírt napjaim nem fizették ki, még azt a balesetes napom sem, másfél heti pénz lett volna... Bekötözött fejjel karácsonyoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!