Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van bármi remény arra, hogy...

Van bármi remény arra, hogy Budapesten találok állást?

Figyelt kérdés
25 éves, diplomával és nyelvvizsgával rendelkező nő vagyok. Párommal szombaton költözünk fel Pestre. Álláskeresési céllal. Itt vidéken semmi sincs. Bár Pesten is már millió helyre elküldtem az önéletrajzomat (pesti címmel) Baumax, Praktiker, Tesco, Rossmann, dm, BKV... Eddig még egy db helyről se hívtak. Úgy gondoltuk, ha ott leszünk a helyszínen talán hamarabb találunk valamit. Nekem már bármi jó lenne 100-120ezres nettoval. Kivéve a piramisos és zepteres melót... Olyat, amiből meg tudok élni. Eléggé el vagyunk keseredve és egyre jobban félek, hogy mi lesz ha ott sem találunk semmit. Kinek, milyen tapasztalata van?
2012. nov. 27. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos Budapesten se sokkal könnyebb, mert ahogy már írta valaki, hiába van sokkal több állás meghirdetve, több százan pályáznak egy-egy helyre. Ne keseredj el, valamilyen állás csak lesz idővel. Valószínűleg nem sikerül rögtön találni.
2012. nov. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!