Ti mit tennétek az én helyemben? (nem fizetnek! )
Az a nagy gondom, hogy engem nem fizet ki a vállalkozó már lassan fél éve! A családom teljesen kikészült anyagilag, több havi számlatartozás+ nagyon kevés ételt tudok venni, mivel annyira be kell osztani, hogy jusson utolsó hétbe is!
A vállalkozónál több munkában dolgoztam, (többen vagyunk), utoljára nyár elején kaptam fizetést (abból is lecsalt 20-30 ezret), most viszont szeptember óta azt mondja, hogy még őt se fizették ki.... várjunk....Az lehet, de meddig??? lehetséges hogy őt kifizették, csak eltitkolta, és nem is akar fizetni??? Vagy kérdezzem meg a felette álló vállalkozókat vagy cégeket ahol dolgoztunk h kifizették-e már a munkát???
Vagy ingyen rabszolgát csinál belőlem? (2 éve dolgozom itt és eddig kifizetett nagyjából). A vállalkozó egy nagyon gátlástalan nő, csúnyán is beszél mindenkivel, szóval nem bízom benne egyáltalán. Mit tegyek? Hagyjam veszni a több havi bért? Mondjam neki, h feljelentem? Nem tudom mit tegyek.
Ti mit tennétek?
Irány a NAV !
Leánykori nevén: APEH
"A NAv nem sokat tehet"
Azért őket is ráküldheti, minden vállalkozónak van félnivalója.
"most viszont szeptember óta azt mondja, hogy még őt se fizették ki.... várjunk....Az lehet, de meddig??? lehetséges hogy őt kifizették, csak eltitkolta, és nem is akar fizetni???"
Nem akar kifizetni!
"Ti mit tennétek?"
Ne engedd, hogy erkölcsi érzéked, megakadályozzon a helyes cselekedetben!
Ezt tenném!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!