Kinél tudnék panaszt tenni? Pannon work "munka társával" nem igazán vagyok megelégedve. Jogosan tennék panaszt ellene? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval nálunk úgy működik ez az egész, kiküldi a beosztást, jelentkezem, majd megint kiküldi és abban látom hogy beírt e a szabad helyre avagy sem. Mostanában akár hányszor jelentkeztem engem nem írt be, azokat viszont igen akik jóval többet mentek nálam dolgozni. Azt senki se mondhatja, hogy nem dolgozok normálisan, a dolgozók mindig meg dicsérnek és mindig örülnek ha én kapom meg a munkát(árufeltöltés). Jogosan tennék panaszt ellene? Mert szerintem igen.2012. nov. 18. 21:23
1/4 anonim válasza:
Panaszt tehet, de lenne értelme?? Mert nem jogos a panasztételed. Nincs sehol sem megírva hogy nem lehet másokat alkalmazni csak téged. Valamiért téged kihagynak, ennek kéne utána járni, hogy miért. De panaszt is tehetsz, veszíteni nem veszítesz semmit. Legfeljebb a panaszod után sorra kapod a lehetőségeket vagy éppen ellenkezőleg, több esélyed már nem is lesz. (miért érzem úgy hogy az utóbbi lesz?)
2/4 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem írtam hogy csak engem alkalmazzon, hanem oldja meg úgy hogy mindenki kapjon munkát. Józsi mehet 5ször egy héten, Feri meg egyszer sem.. hát kösz.
2012. nov. 18. 21:50
3/4 anonim válasza:
A Pannon Work munkatársánál hiába teszel panaszt, mert ő csak azt teszi, amit mondanak neki. A cég, (ahol árufeltöltő vagy) elküldi azokat a neveket a pannonos csávónak, akiket kérnek és a pannonos csávó azokat az embereket osztja be. Ha a te neved nem szerepel azon a listán, akkor nem tudsz menni. Ez nálunk is sokakat idegesített. Én régóta ott dolgoztam már (több éve) és engem mindig hívtak, mert tetszett a cégnek a munkám és a prioritási lista elején foglaltam helyet. De volt olyan, akiket csak heti 1-2x hívtak.
4/4 A kérdező kommentje:
Felhívtam a csávót aztán azt mondta hogy én nyáron elég sokat melóztam, ezért nem írt be mostanában.. na mindegy nem tudok mit tenni.
2012. nov. 24. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!