Nehéz pénztárosnak lenni?
Figyelt kérdés
Végzettség nélkül nehéz megtanulni? Milyenek a kasszák? Kiírja a visszajárót? Mik a szakma buktatói? Milyen feladatok vannak a pénztáron kívül? Mennyit lehet keresni? Van utalvány, stb. Mindez a COOP-ról érdekel, de más vélemény is.2012. nov. 17. 18:20
11/19 anonim válasza:
Nem érted mit akarok mondani. Itt arról van szó, hogy egy értelmes, de lusta gyereket avval próbálnak ösztönözni, hogy ugye nem pénztárosként akarja végezni? De ha végigolvastad volna amit írtam, akkor hozzátettem, hogy ugyanúgy kukást vagy utcaseprőt is mondhattak volna...
12/19 A kérdező kommentje:
Dehogynem, tökéletesen értem, csak egy kicsit önérzetes vagyok (mások helyett is) :)
2012. nov. 17. 23:36
13/19 anonim válasza:
Más dolog az önérzetesség és más dolog keverni a szülő elkeserdett motiválását arra, hogy a lusta kölyök kezdjen valamit magával vagy hogy kényeszerből valaki pénztárosnak megy, mert nem tud a szakmájában elhelyezkedni.
Azt azért beláthatod te is, hogy más kategória a kettő.
14/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért akarsz kicsikarni belőlem egyetértést, egy kicsit eltértünk a tárgytól, de ha már új topic, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
2012. nov. 18. 00:16
16/19 anonim válasza:
Mellesleg nem egyetértést akarok, hanem hogy ne én legyek leszólva, mert kiforgatod a szavaim.
17/19 A kérdező kommentje:
Nem forgatom ki a szavaid, változatlanul értettem, hogy miről beszéltél, egyszerűen csak arról van szó, hogy ha meg akarom magyarázni egy utcaseprőnek, hogy miért könnyű az ő munkája (egyébként egyáltalán nem az) , akkor nem úgy teszem, hogy ezt mondom: Hé öreg! Engem is mindig azzal fenyegettek,hogy ha nem tanulok, ez lesz a munkám, szóval nyilván egy alantas meló, ne aggódj!
...Érted már?
2012. nov. 18. 11:59
18/19 anonim válasza:
Te nem érted, hagyjuk inkább... Maradjunk annyiban, hogy sok sikert neked az életben...
19/19 A kérdező kommentje:
Neked is.
2012. nov. 18. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!