Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 197 szakmai tudakozónál...

A 197 szakmai tudakozónál lévő telemarketinges munkáról szeretnék érdeklődni. Valakinek van róla valami információja?

Figyelt kérdés

Mert bementem hozzájuk, azt mondták, hogy próbanap INGYEN, aztán hogy két hétig napi 3000 forintért dolgozzak!!!

Azt gyanítom, hogyha letelt a 2 hét, akkor jöhet a következő, és leváltanak egy másik palimadárra. Meg az is furcsa, hogy tele van az ő hirdetésükkel az internet...

2012. nov. 11. 17:14
1 2
 11/12 anonim válasza:

A Szamai tudakozó kft-től hivogattak már kétszer, mert 50 ezer forintot akarnak kiszámlázni nekünk egy korábban ingyenesnek megbeszélt szolgáltatásért. Fent volt a cégem az adatbázisukban, ami nekem nem előny a google korában, de nem is zavart különösebben, régen rábólintottam. Erre most pénzt kérnek, mert nem mondtam le írásban, és a következő év már fizetős. Kérdeztem, hogy kötöttünk-e szerződést, van-e hangfelvétel a régi beszélgetésről. Állítólag van hangfelvételük, de én azt nem hallgathatom meg. Úgy köszöntem el, hogy a bíróságon akkor folytatjuk. Amúgy Müller Rita keresett engem a 70/881-0014 számról. Nem hiszem, hogy ne ők húznák a rövidebbet per esetén, de zavar, hogy sok kisvállalkozás inkább fizet nekik a semmiért, csakhogy leszálljanak róluk... ;-(

Amit nem tudok felfogni, hogy lehet egy ilyen rabló cégnek dolgozni.

2016. okt. 13. 12:01
 12/12 anonim válasza:
Bocs, természetesen "Szakmai", csak elgépeltem.
2016. okt. 13. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!