A 197 szakmai tudakozónál lévő telemarketinges munkáról szeretnék érdeklődni. Valakinek van róla valami információja?
Mert bementem hozzájuk, azt mondták, hogy próbanap INGYEN, aztán hogy két hétig napi 3000 forintért dolgozzak!!!
Azt gyanítom, hogyha letelt a 2 hét, akkor jöhet a következő, és leváltanak egy másik palimadárra. Meg az is furcsa, hogy tele van az ő hirdetésükkel az internet...
Hát ez az. Ők a 197 szakmai tudakozó kft., és semmi közük a Magyar Telekom-hoz. A sima 197-et emelt díjas áron lehet hívni, az benne a biznisz. A másiknál pedig szerződéseket kell kötni a cégekkel, befizetnek havi 4500 Ft-ot, és akkor ha telefonon vagy neten rákeresnek a cégre, akkor tudják direktbe ajánlani.
Amiről Te beszéltél az ez:
Amiről én:
Ez is gáz, hogy jól megtévesztik az embereket. Mindenki összetéveszti az igazi 197-el. Nekik nem is az a telefonszámuk, hanem ez: 1/369-3333. (Nem emelt díjas egyébkén.)
az utolsó válaszolóhoz lenne kérdésem!
milyen fizetés van tudakozónál és hogyan lehet jelentkezni? :)
VIGYÁZAT !!! MINDENKI ÓVAKODJON ETTŐL A 197 szakmai tudakozótol !!!! Tegnap reggel vizsgáztam, és ma délbe elküldtek mert olyan szerzödéseket kötöttem amiket nem azonnal irtak alá.Elsö nap is aláiratják hogy átvetted az 4156 ft ot persze egy fillért se adtak , a mai nap felénél elküdtek de ugynugy aláiratták a 4156 ft ot hoyg átvettem ... de csak 1500 adtak mivel délben elküldtek ! közben megdicsértek hogy szorgalmas voltam és igyekvő, és mosolyogva elküldtek !
ennyit a 197 szakmai tudakozórol . Saját tapasztalat.
Sziasztok!
Nekem is lenne véleményem erről a cégről, de nem olyan, mint nektek. Kb. másfél hónapja dolgozom a 197 Szakmai Tudakozónál a Madarász Viktor utcában, és csak jókat tudok róla mondani. Nem tudom, amikor ti voltatok, hogy volt, de egy teljesen új cégvezetés van, ez a Mária sehol sincs már. Napi 6 órát dolgozunk, van egy fix alapbér + jutalékot adnak már az első szerződés megkötése után is. Én eddig kétszer kaptam tőlük fizetést, mind a kétszer időben megkaptam. Az első fizetés a próbaidő alatt volt, napi bejelentéssel dolgoztam náluk, és mindig megkaptam a 4.125.-, ami járt és még ezen felül kaptam százalékot is, amikor lejárt a 15 napos próbaidőm. A második fizetésem akkor volt, amikor a hó eleji fizetést is kapta mindenki. Akkor is megkaptam a fix pénzemet is meg a jutalékot is. Szóval csak jókat tudok róluk mondani, és ajánlom bárkinek, aki jelentkezik hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!