21/35 nacsa válasza:
Tisztelt Zsolt54! Hova tűntél? Csak nem Marseille-ben csomagolsz már? ;)
22/35 anonim válasza:
Na megjött már a törölgető!! És te mit csinálsz itt? Ha jól tudjuk neked is csomagolnod kéne már. Vagy tán nem voltak jók a "kapcsolataid" akik annyi infót gyűjtögettek neked? Miért nem mentél általuk ki? Kíváncsian várjuk,h ezt a kérdést mikor törölteted?!
23/35 nacsa válasza:
Már összecsomagoltam, csak kaptam én is sms-t....és aztán halkan megpihentem, türelemmel és kitartással várom az indulás új időpontját. Rajta vagyok a törlésen, de nem megy olyan gyorsan :) de igyekszem, nehogy csalódjatok bennem
24/35 anonim válasza:
Mi élvezet van abban,h letörölteted? :s azt meg várhatod,h szóljanak:D
25/35 nacsa válasza:
Amíg dolgozom a töröltetésen, addig gondolkodjunk együtt az új témakörön...nehogy ellaposodjon a hangulat...mert hát se munkám, se lakásom, mindent feladtam ezért a munkáért, így ráérek a bőröndjeimen ülve reménykedni.
26/35 anonim válasza:
Választ adnál arra,h miért törölteted? Neked nem mind1,h kint van-e? Am.meg elég butaság volt az,h feladtál indent!(már ha igaz) ülhetsz akkor a csomagodon még jóóó sokáig!
27/35 anonim válasza:
Kíváncsi voltam hány olyan idióta ember van aki benyalta ezt a hülyeséget. Köztük te is!
28/35 nacsa válasza:
És mire jutottál? Hány idiótát számoltál össze egészen pontosan?
29/35 anonim válasza:
Hát sajnos ebből már nem lesz munka nem is értem ,hogy lehet még reménykedni.Az aki egy kávézóban tartja a munka megbeszélést az mind átverés ebben biztos lehetsz,már volt benne tapasztalatom.
30/35 A kérdező kommentje:
Tisztelt hozzászolok!Mivel én robbantottam ki a Nacsa elleni kollektiv rosszindulatu hozzáállást,ugy gondolom most nekem kell valahogy leállitanom.Beszéltem telefonon vele és számomra egyértelmü,hogy semmi köze az ellene szolo vádakhoz.Mire Ő lement a beszélgetésre addigra a cég talált kint egy létezö céget és neki már azt adták meg jövöbeni munkahelyéül.Szerintem amugy sem jo most egymást marni,mert a férgeket csak közösen lehet a jol megérdemelt helyükre juttatni.
2012. nov. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!