11/35 A kérdező kommentje:
De azért igazán rendesek,hogy a sok milliobol amit kicsaltak töletek még küldtek sms.-t,nem pedig leutaztattak potyára ki tudja hány embert.Azért ne hatodjatok meg tölük!
2012. nov. 10. 12:19
12/35 anonim válasza:
szeva! hát figyelj várni lehet még hétfőig azt irták nekem hogy hétfőn dől el hogy milessz a cég-gel ! majd NAV eldönti hogy Fake vagy Nem! utánna lehet pereskedni ha fake addig szerintem 1napot tudtok várni kibijátok!:)
ui: én is jelentkeztem és nekem is ott van most közel 13 ropim :D
13/35 A kérdező kommentje:
Nem gyanus,hogy pont a vizsga elötti ÉJJEL! zárolták a céget és nem számlára fizettétek be a pénzt!?Szerinted berakták a cég számlájára amit behuztak?Most magadat áltatod?A zárolástol függetlenül a kp befizetéseket vissza tudnák adni,de akkor mire lett volna jo az egész müsor.
2012. nov. 11. 12:09
14/35 anonim válasza:
-.-' ember 1 napot várj holnap majd megmondják milegyen :) fő a megbizás! :) ha nem probálsz bizni egy kicsit se akkor nem kell :D attol még én 1x bizhatok valamiben nem? ..
15/35 A kérdező kommentje:
Nem akarom senkitöl elvenni a hitét,de vannak más forumok ahol szintén lehet olvasni erröl a cégröl és hires vezetöjéröl.Nem kell matekzseninek lenni ahhoz hogy kiszámold,hogy 1 honap alatt nem 70 embert huztak le.A bátrabbak heti 80-90 embert számolnak.Ja,és szerinted a nav-nál dolgoznak vasárnap?Majd jo esetben jön a vakitás,de az felesleges,eldobták a kártyákat és kész.Persze te ettöl függetlenül még bizhatsz bennük,majd a következö lehuzásuknál kedvezményt kapsz.
2012. nov. 11. 21:33
17/35 anonim válasza:
Ha az első kérdést amihez több mint 50 hozzászólás volt és azt elolvastad volna amit letöröltettek,akkor már te sem reménykednél!! Hidd el,h te ez a cég által nem mész külföldre dolgozni!
18/35 A kérdező kommentje:
Aki esetleg mégis a feljelentés mellett dönt az ne felejtse el megemliteni a Nagy Néko Ildikot sem,neki is nagy szerepe volt ebben a gusztustalan lehuzásban!
2012. nov. 12. 14:14
20/35 anonim válasza:
Istenem!! Hogy lehet vki ennyire buta! Ugye tényleg nem bízol még ezekben??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!