1/35 anonim válasza:
Nem lehet már ! De Pécsett lehetett jelentkezni .. én is jelentkeztem és 12.dikén indulunk!
2/35 anonim válasza:
Érdekes! Eddig mindenki arról beszélt,h ez átverés! 2 kérdést is letöröltettek itt ezzel a munkával kapcsolatban. Akkor te megkaptad az anyagot? Mert mindenki azt írta,h nem küldték.
3/35 anonim válasza:
Megkaptam! igen .. email-en küldték el.
És azt is hogy hol lessz a vizsga,és hogy hányra kell menni..
6/35 A kérdező kommentje:
Majd irja meg valaki,hogy milyen a munka kint,talán még van esély bekerülni a csapatba.Persze ha lesz csapat,mert ennyien nem tévedhetnek.Köszi!
2012. nov. 9. 12:25
7/35 anonim válasza:
ezzzzzzzz dúúúúrva!!!!!!!!!!hajnali fél 2 kor kaptunk 1 smst hogy zárolták a céget és elmarad a vizsga is meg a kiutazás is!!!!!!!!!!erről ennyit!!!!jahhh és türelmünket kéérik!!!!!!HALNÁTOK MEG!!!!!!!!!!!!!!
8/35 anonim válasza:
érdekes igen én is megkaptam az sms-t!! :)
9/35 anonim válasza:
görények! Szerintem jelentsük fel őket. Hihetetlen hogy ebben az országban mit meg lehet csinálni. Remélem a börtönben fognak megrohadni.
10/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Zsolt54 vagyok.Az elsö ezen a forumon feltett kérdésre irtam elég sok hozzászolást,a második kérdést meg én irtam.Tettem mindezt azért,hogy mindenkit figyelmeztessek,hogy ne döljön be.Ezt,valamint a vizsgával kapcsolatos ostoba kérdést is én tettem fel csak azért,mert életben akartam tartani a témát,hogy talán még nem késö a segitség,hogy minél többen elkerüljék a fizetést.Én az elsö perctöl kezdve tisztában voltam vele,hogy ez lesz a végkifejlet,akik olvasták a hozzászolásaimat azok pontosan tudják ezt.Öszintén sajnálok mindenkit aki a sok figyelmeztetés ellenére is kifizette a pénzt ezeknek a t....nek.
2012. nov. 10. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!