Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most mit akar még a NAV?

Most mit akar még a NAV?

Figyelt kérdés

Teljesen megfeleltem a meghirdetett állásra, megvolt a végzettségem is, el is küldtem róla a papírokat. Erre ma megkapom az elutasító levelet hogy nincs meg a megfelelő végzettségem :( Hát de ezt hogy??? :(

Ilyenkor mivan? Sose lesz állásom vagy mi?

2012. nov. 5. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

Úristen, úristen, egy munkahely, amire nem vettek fel?!

Öcsém.. Majd ha már összejött 150 elutasítás, akkor írj megint és esetleg megpróbálhatjuk megfejteni, hogy mi az oka, addig ez tök normális.

2012. nov. 5. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez már a sokadik. Nem valami szórakoztató 8 hónapja munkanélkülinek lenni, örülök hogy nincsenek ilyen problémáid.
2012. nov. 5. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom valakinek a valakije került az állásba. Aztán valahogy kimagyarázzák, vagy még arra se veszik a fáradtságot. Rohadt egy világ!
2012. nov. 5. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a NAV-hoz jelentkeztél, akkor ott az a helyzet hogy minden egyes munkakörnél megvan hogy konkrétan milyen szakképzettséggel tölthető be.

Tehát pl egy adóügyi ügyintézőhöz nem elég a közgazd.érettségi, hanem pü-szviteli szakképzettség kell, és így tovább a többi munkakörhöz is fel van sorolva h. milyen képzettség van előírva.

2012. nov. 5. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kormánytisztviselői munkára jelentkeztem, közgáz diploma, nyelvvizsga, valutapénztárosi végzettség, értékpapírjogi szakvizsga kellett. Ennek az elvárásnak körülbelül 50 ember meg is felelt.....tehát a verseny adott volt. Szerencsére megkaptam a munkát. Az döntött mellettem, hogy úgy vélték könnyen tudnék csapatban dolgozni a többiekkel.
2012. nov. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!