Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nincs érettségim milyen...

Ha nincs érettségim milyen munkát kaphatok?

Figyelt kérdés
Még nincs sajnos érettségim de már csak 2 tantárgy hiányzik,és már megszünt a tanuloi jogviszonyom is igy milyen munkát lehet vállalni? :/ (lány)
2012. nov. 5. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el a munkaügyi hivatalba regisztrálj be és majd ajánlanak valami szakképzést vagy munkát. Sajnos érettségivel sem lehet munkát találni, nekem megvan az érettségim és jelenleg szakmát tanulok mert sehol semmi nincs, így meg van gyakorlati idő amit legalább fizetnek, nem sok pénz de kezdésnek elmegy. Esetleg betanított gyári munkákat is találhatsz még.
2012. nov. 5. 12:34
 2/3 plantern ***** válasza:
70%

Hát hosszútávon érettségi nélkül nem is nagyon érdemes rendes állásban gondolkozni. :/

Rövidtávra lehet, hogy találsz valami munkát, de arra készülj fel, hogy ezek kicsit sem mókásak és nem fognak túlfizetni. Érdemes expressz.hu-n körülnézni. Főleg olyanokat fogsz találni, hogy szórólapozás, kérdőívezés, telemarketing.

Ennél jobbat nem fogsz találni. Ahol azt írják, hogy mégis az bullshit. Az ilyen online meg otthoni munkák az szinte mind átverés, nem is érdemes próbálkozni velük. Vagy hát még mindig ott van a masszőz meg a webcam modell munkák. Oda bármikor elmehetsz, ha kicsit is csinos vagy.

De szerintem ha csak teheted még ne menj el dolgozni. Tanulj egy fél évet, csináld meg rendesen az érettségit, aztán majd utána keress valami jobb munkát, vagy még jobb ha továbbtanulsz. :)

Vagy. Még mindig ott van az, hogy okosban keresel pénzt különböző kisebb munkákkal. Ha jól tudsz rajzolni, akkor logókat tervezel például vagy ilyesmi.

2012. nov. 5. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
hány éves vagy?
2012. nov. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!