Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet hogy iszonyú nagy...

Hogy lehet hogy iszonyú nagy a munkanélküliség mindenkik panaszkodik, és mégsem lehet egy tisztességes normális lovászt találni egy szép erdei tanyára?

Figyelt kérdés
Már 3 éve keresünk egy normális házaspárt, lovak mellé, úgy hogy semmilyen tudás vagy hozzáértés sem kell mert mindent megtanítanánk ami a lovakkal kapcsolatos teendő és amit a tanyán kell végezni (fűnyírás ... stb), akár még lovagolni is megtanítanánk. Lehetetlen, hogy nincs egy olyan egyszerű pár valahol, aki ne értékelné, hogy egy olyan munkája lehet amihez jár lakhatás, félre tud tenni és egy megbízható jó családnál hosszútávra tervezhet...
2012. nov. 5. 10:12
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten azokról van szó akik cégeknél felfelé lépkedhetnének a létrán... (Mert azoknak nyilván végzettségük is van és nyelveket is beszélnek..)

Inkább azokról akik segélyeken élnek, és vagy közmunkán dolgoznak vagy gyárakban mint segédmunkások, kisegítők...

Természetesen aki egyáltalán nem szereti ezt az életformát az is elfogadható, én csak azt mondom, hogy esetlegesen még úgy is megérni a valamit valamiért alapon...

De az ideális mindenképpen az, ha olyan valaki kerül egy ilyen gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező környezetbe aki ezt nem csak elfogadja,hanem értékeli, sőt élvezi annak minden előnyét és szépségét...

Különben meg a hosszútávra kiépített bizalom felér akár előléptetéssel is, mert nyilván jutalmazunk valakit aki pótolhatatlan és megbízható .. és szorgalmas...

2012. nov. 6. 21:00
 22/41 anonim ***** válasza:
94%
Ez két embernek két minimálbérnyi fizetés. Ebből nem fognak új életet kezdeni.
2012. nov. 7. 00:03
 23/41 anonim válasza:
93%

Ha minden úgy van, ahogyan azt leírtad, akkor ez egy teljesen korrekt megélhetési lehetőség. Ha van net, simán elvállalnám :o

A gondok ott kezdődnek, hogy kifejezetten házaspárt kerestek... és amúgy sem értek kb semmit az állatokhoz. Szerintem buta az, akinek van lehetősége ilyen munkát elvállalni, és nem teszi vagy elszúrja azzal, hogy állandóan piál... Persze lehet én vagyok a naiv... Én mindenesetre örülnék neki, ha több ehhez hasonló dolog lenne a "piacon".

2012. nov. 7. 02:40
 24/41 anonim ***** válasza:
Annyiban igaza van a kérdezőnek hogy lovak mellé manapság nagyon nehéz olyan munkaerőt találni aki kitart és a szükségesnél jobban nem piál. Hasonlóan lovakkal foglalkozom, viszont ellentétben a kérdezővel nekem kikötéseim voltak azaz lovász gyakorlat és megfelelő jogosítványok. Évekbe tellett mire kialakult egy állandó csapat, viszont lemorzsolódás az mindig van volt és lesz. Viszont meglepő hogy a jó fizetés ellenére is úgy kellett "vadászni" a jelentkezőkre.
2012. nov. 7. 15:57
 25/41 anonim ***** válasza:

Nekem minden vágyam lenne egy ilyen munka. Nyugodt környezetben, állatokkal lehetne foglalkozni, és még fizetnek is érte. (Jelenleg is vadgazdálkodást tanulok egyetemen, ha elvégzem mindenképp állatokkal akarok foglalkozni)

A gondom csak annyi, hogy te párt keresel, én meg egyedülálló vagyok, ráadásul lány.

2012. nov. 15. 13:15
 26/41 anonim ***** válasza:
Kedves legutóbbi hozzászóló:Az nem gond,hogy egyedülálló vagy,majd találunk neked párt itt,aki hasonló gonddal küzd,és ugyanúgy szeretné ezt a munkát.
2012. nov. 15. 17:35
 27/41 anonim ***** válasza:
Azért érdekelne be is jelntenétek őket?Mindkettőt 8 órára minimálbérrel...?
2012. nov. 16. 11:42
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Na igen ezekről a lovász melókról azért lép meg mindenki,mert jönnek,hogy a lovakat kell ellátni.Aztán még "csak" ezt-meg még "csak" azt(hát be kéne segíteni kaszálni,meg kéne javítani a karámot..stb.stb).A végén meg melózhatsz mint állat 16 órát minimálért.Szabadnap az nincs mert az állatokat nem lehet ott hagyni,meg különben is mit képzelsz.Be se jelentünk,mert akkor estleg fel tudsz nyomni a munkaügyin,hogy nincs szabadnapod,ha netán felrúg a ló az munkahelyi baleset,és nehogy reklamálni tudj,ha véletlenül elfeljtjük odaadni a fizetésed...Na ennyit a lovász melóról,ezért nem vállalja már el normális "munkás" ember csak alkoholista hajléktalanok ideig-óráig...
2012. nov. 16. 11:50
 29/41 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tényleg igaz hogy vannak ilyen helyek sőt több az ilyen hely... ezért nem értem hogy ahol normálisak a feltételek... és semmi sem igaz abból amit leírtál, oda miért nem lehet senkit sem találni...
2012. nov. 19. 16:14
 30/41 anonim ***** válasza:

Arra érdekes nem válaszoltál kérdező belelentenéd-e a munkaérőket...Amúgy meg utolsónak igaza van.Te is írtad,hogy háát azért vigyázni is kéne a gyerekre...Mindehol így kezdődik:-)

Amúgy minimálbérét(per kop ugye annyi) senki ne ossza be az egész életemet:-)

Ez tényleg csak annak "hú de nagy" lehetőség akit kb az "éhhalál" meg a hajléktalanság fenyeget.

2012. nov. 19. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!