Hogy lehet hogy iszonyú nagy a munkanélküliség mindenkik panaszkodik, és mégsem lehet egy tisztességes normális lovászt találni egy szép erdei tanyára?
Nem kifejezetten azokról van szó akik cégeknél felfelé lépkedhetnének a létrán... (Mert azoknak nyilván végzettségük is van és nyelveket is beszélnek..)
Inkább azokról akik segélyeken élnek, és vagy közmunkán dolgoznak vagy gyárakban mint segédmunkások, kisegítők...
Természetesen aki egyáltalán nem szereti ezt az életformát az is elfogadható, én csak azt mondom, hogy esetlegesen még úgy is megérni a valamit valamiért alapon...
De az ideális mindenképpen az, ha olyan valaki kerül egy ilyen gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező környezetbe aki ezt nem csak elfogadja,hanem értékeli, sőt élvezi annak minden előnyét és szépségét...
Különben meg a hosszútávra kiépített bizalom felér akár előléptetéssel is, mert nyilván jutalmazunk valakit aki pótolhatatlan és megbízható .. és szorgalmas...
Ha minden úgy van, ahogyan azt leírtad, akkor ez egy teljesen korrekt megélhetési lehetőség. Ha van net, simán elvállalnám :o
A gondok ott kezdődnek, hogy kifejezetten házaspárt kerestek... és amúgy sem értek kb semmit az állatokhoz. Szerintem buta az, akinek van lehetősége ilyen munkát elvállalni, és nem teszi vagy elszúrja azzal, hogy állandóan piál... Persze lehet én vagyok a naiv... Én mindenesetre örülnék neki, ha több ehhez hasonló dolog lenne a "piacon".
Nekem minden vágyam lenne egy ilyen munka. Nyugodt környezetben, állatokkal lehetne foglalkozni, és még fizetnek is érte. (Jelenleg is vadgazdálkodást tanulok egyetemen, ha elvégzem mindenképp állatokkal akarok foglalkozni)
A gondom csak annyi, hogy te párt keresel, én meg egyedülálló vagyok, ráadásul lány.
Arra érdekes nem válaszoltál kérdező belelentenéd-e a munkaérőket...Amúgy meg utolsónak igaza van.Te is írtad,hogy háát azért vigyázni is kéne a gyerekre...Mindehol így kezdődik:-)
Amúgy minimálbérét(per kop ugye annyi) senki ne ossza be az egész életemet:-)
Ez tényleg csak annak "hú de nagy" lehetőség akit kb az "éhhalál" meg a hajléktalanság fenyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!