Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik oldalon keresel munkát?...

Melyik oldalon keresel munkát? [Bőv. Lent! ]

Figyelt kérdés

A szüleim már halálra szekálnak, hogy szerezzek munkát. Lediplomáztam, de ugye ebben az országban semmi sem úgy működik, ahogy kéne.

Lényegében az ország pénzén tanultam végig, tehát a szüleimnek semmit se kellett fizetniük, mert az ösztöndíjból még el is tudtam magam tartani így-úgy.

Jelenleg gyorsétterembe dolgozom, mellett meg egy cégnek szóró lapozom. Tisztában vagyok azzal, hogy egy diplomásnak nem épp a legideálisabb munka, de jobb, mintha semmi nem lenne.

Na, itt kezdődik a bökkenő! Apám szerint ez nem hozzám való munka és hogy annyi időt, amit a tanulásba fektettem, azzal nem itt kéne lennem. Azt viszont nem érti meg, hogy ebben az országban egyszerűen nem bírok elhelyezkedni.

Most gyűjtök pénzt, hogy elhúzzak innen, de az sem mostanság lesz.

Ráadásul nekik is adok haza havonta 30-40 ezret.

Szóval, ti hol néztek melókat? Mert én már kifogytam az ötletekből..

2012. okt. 30. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2012. okt. 30. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
2012. okt. 30. 14:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket, de én ezekre mind elküldtem az önéletrajzom és a motivációs levelemet is.

Mondhatom úgy is, hogy nincs új a nap alatt!

Az önéletrajzom is jó és a motivációs levelem is. Hozzáértővel rakattam össze, azt tükrözi ami a valóság és, ami én vagyok.

Voltam egy álláshirdetésen, amelyikre behívtak. Az igazgatónő azt mondta, hogy szíve szerint engem venne fel, de sajnos nem tud, mert az önkormányzatból az egyik 226. rangú senkinek a rokonát kell betennie.

Oly annyira mérges volt emiatt, hogy ezt kibökte nekem. Köpni - nyelni nem tudtam, de sajnos ez van.

Neki be kell hívnia pár embert (egyébként nem kevés útiköltség volt ez nekem), de attól még nem ő választ..

Talán egyszer nekem is lesz "rokonom" valahol :))

2012. okt. 30. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!