Mi a foglalkozásod? Mivel foglalkozol?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:32
1/17 anonim válasza:
Nekem több is van!Női ruha készítő, eladó, üzletvezető, szoc ápoló!És házvezetőnőként dolgozom!
2/17 anonim válasza:
Dietetikus vagyok. Gyereket nevelek épen.
Végzettségeim: ápoló, dietetikus, egészségtan tanár
3/17 anonim válasza:
Bocsi éppen GYED-n vagyok és a gyerekeimmel és családommal foglalkozom, néha páciensekkel is.
5/17 anonim válasza:
Rendezvényszervezőként dolgozom 5 éve. Egyébként felnőttoktató diplomám van.
6/17 anonim válasza:
Jogász vagyok, de nem ezzel foglalkozom. Tolmácsként dolgozom egy óceánjárón :)
7/17 anonim válasza:
Tanuló vagyok,de az utolsóhoz:ha nem nagy pofátlanság,megkérdezhetem mennyit keresel? :)
8/17 anonim válasza:
Nem pofátlanság, és végül is anonim az oldal, 2000 eurot keresek + borravaló. Ek kb 500 vagy valamivel kevesebb. Ennek az az ára, hogy anyukámat egy évben egyszer látom, karácsonykor. A férjem ugyanitt dolgozik velem, ő a gépházban. Lassan ideje lesz abbahagyni, de szerintem egy két szezon még bevállalunk.
9/17 anonim válasza:
Utolsónak!Tisztelem a kitartásod, én nem tudnám ezt csinálni!És megérdemled azt a 2000eurot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!