Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy pályakezdőnek milyen...

Egy pályakezdőnek milyen lehetőségei vannak?

Figyelt kérdés

Én perpill úgy érzem, hogy semmilyen. Nézem folyamatosan az álláshirdetéseket, ahova a leírtak alapján megfelelnék, küldöm az önéletrajzom.

Ahonnan visszahívnak: Jutalékrendszerben történő fizetés (eladások, meggyőzések alapján, van, ahol nem létező szolgáltatásért kell legombolni emberekről kemény pénzeket), hálózatépítés... Persze a hirdetések nem ezt tartalmazzák, azok normálisnak tűnnek.

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki folyamatosan ezekbe fut bele...

Mik a tapasztalatok?

2012. okt. 29. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséged, nyelvismereted van? Milyen jellegű munkát keresel? Milyen fizetési igénnyel?
2012. okt. 29. 16:23
 2/11 A kérdező kommentje:

Van egy marketinges OKJ-s végzettségem, alapfokú német nyelvtudásom, + egy Babysitter oklevelem, szóval nem nagyon válogathatok:-S Nem is válogatok, mert ahova nincs egyéb kritérium, jelentkezem, csak válasz nincs (csak a fent említett kamuk...)

Fizetési igényt ha nem kérnek, nem szoktam megjelölni, ha kérik, 80-90E-t szoktam írni.

2012. okt. 29. 16:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalataid vannak valamilyen téren? Illetve mennyi idős vagy?
2012. okt. 29. 16:45
 4/11 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, eddig csak diákmunkákon voltam (raktár).

(21 évesen fejeztem be az iskolát, GYES-en voltam, ami most járt le.)

2012. okt. 29. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:

A marketing jó szakma, de köztudott, hogy tipikusan az a befurakodós szakma. Ki kellett volna használni az iskolai gyakorlatot, hogy valahova behízelegd magad, illetve menni kell ezzel foglalkozó cégekhez... Más különben nem piacképes szakma.

A bébisitter nem rossz, de annak is utána kell menni. Menj el társasházakba, panelokba és ragassz ki szórólapokat.

2012. okt. 29. 17:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem volt iskolai gyakorlat egyáltalán...:-S

Nem ragaszkodom ezekhez egyébként, máshová is szoktam jelentkezni, csak valós helyről még nem kaptam eddig választ:-S

2012. okt. 29. 17:26
 7/11 anonim válasza:

Szia!

Igen nem te vagy egyedül, sajnos :( én is pályakezdő vagyok, jelenleg is állásomat keresem, kereskedelmi érettségim van + eladói+üzletvezetői bizonyítványom van, de nekem is ugyan azok a válaszok jönnek csak a kiküldött önéletrajzokra :(, legyél vállalkozo jutalékos rendszerben mert milyen jo lesz az neked, na ja. Szoval nehéz a helyzet, most saját vállalkozást szeretnék nyitni, ha találok valami megfelelőt. Hár röviden ennyi!

2012. okt. 29. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Esetedben az is probléma a munkakeresés szempontjából, hogy van gyermeked, így nem hiszem, hogy hamar alkalmaznának.

Próbálj meg helyi üzletekbe elmenni eladónak, vagy ilyesmi.

2012. okt. 29. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül. Igaz csak 22 vagyok, de 1 és fél éve keresek munkát, és ugyanazokba botlok, mint te. Általában Call centerekbe szoktam menni, mert jó a beszélőkém. Mindenhonnan bókokkal távozom, de állással nem. Általában jönnek a 5,10 éves tapasztalattal bírók, és kitúrnak.

Van szakmám, de a fenekemet sem törölhetem ki vele, újért meg fizetni kellene, de nincs miből. Nem beszélve arról, hogy sok (alap) munkához tapasztalat kell (még takarításhoz is, ami mindenkinek van), de ha nem dolgozhatsz, honnan szerezz tapasztalatot?:) Gáz az egész.

2012. nov. 1. 18:24
 10/11 anonim válasza:
Legyél svindler és kész!
2012. nov. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!