Érdemes OKJ-s képzésre beiratkozni, csak azért, hogy diákunkát végezhessek?
Figyelt kérdés
Levelezős vagyok fősulin(tehát diákmunka kilőve a nappali tagozat hiánya miatt), emellett hétvégenként hostesskedem.
Meg lehetne azt oldani, hogy beiratkozom, valami ingyenes/alacsony költségű nappalis okj-ra, CSAK azért, hogy regisztrálhassak diákszövetkezetekhez? Vagy itt is megkövetelik a jelentlétet, és hamar kirúgnak, ha nem veszem komolyan? 20/l
2012. okt. 28. 19:43
1/3 anonim válasza:
Nem hülyeség. Ha kell a pénz, akkor megéri beiratkozni egy okj-re. De mégjobb, ha pont olyan szakmát választasz, ami érdekel is. Amúgy megkövetelik a jelenlétet okj-n is. Ezért mondom, hogy olyanra menj, ami érdekel is és szívesen tanulnád.
2/3 anonim válasza:
nem tudom most hogy van,mert én pár éve voltam már diákszövetkezeti tag,de akkor ezt nem vették ennyire komolyan,csak tanulói jogviszony igazolás kellett,én is estire jártam fősulira, és azt elfogadták.
3/3 anonim válasza:
Ha beiratkozol, és nem jársz be akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!