Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka külföldön? Lehet ilyet?

Diákmunka külföldön? Lehet ilyet?

Figyelt kérdés

Angolul tanulok, és fizetésért, vagy csak melóznék lakhelyért cserébe amíg ott dolgozok.

Januárban töltöm a 16-ot és kiszeretnék menni a nyáron dolgozni

2012. okt. 21. 00:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Horvátországra, Ausztriára, Olaszországra gondoltam főként, inkább ilyen közelebbi országokra.
2012. okt. 21. 00:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha angolul tanulsz akkor Ausztria, Horvátország, Olaszország kiesik hiszen egyik országnak sem a hivatalos nyelve az angol. Jó ha tudsz angol de ha ezekben az országokban akarsz dolgozni akkor tudnod kell valamilyen szinten horvátul, németül és olaszul..
2012. okt. 21. 01:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Te még az alomkategoriaba tartozol. Ez nem így megy. Diakszervezetnel vannak külföldi állások, de az csak 18+ és min. középfokú nyelvvizsga az adott nyelvből. Most tudom, leromboltam az illúzióid de hát ez van.
2012. okt. 21. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó ideje ezt csinálom, telente Bécsben, nyaranta Londonban melózom. Előzőnél ilyen konyhai kisegítő szoktam lenni, utóbbinál meg takarítóként dolgozom.

21 vagyok, mostanra több millió forintnyi félretett fontom és euróm van.

2012. okt. 21. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Kihagytam, hogy diákként persze, a szünetekben szoktam kimenni, amúgy elsőéves egyetemista vagyok jelenleg, de középsuli alatt is meg lehetett oldani.
2012. okt. 21. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!