Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jó diákmunka külföldön?

Jó diákmunka külföldön?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:32
 1/4 anonim válasza:
85%

itthonról elég nehéz külföldön melot szerezni,és a külföldiek kerülik is ezt a fajta munka keresést. a másik, h abeigérnek neked itthon külföldi melot-nagyon sokszor közben lelép az ember, te meg épphogy kiértél. ismerősök jártak igy...3ismerős is.

Úgyhogy én azt ajánlom, hogy 1. ki kell menni, és helyben bemenni munkáltatóba agency-be. Én 1 honapot éltem Angliába. Kaptam melot. jo volt nagyon...:) sok siekert

2010. febr. 17. 22:37
 2/4 anonim válasza:
18%

Üzlet és pénzügyek?

haha...kezd el az szöveg-értelmezés művészetét tanulmányozni munka elött.

2010. febr. 17. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

én Erdélyben élek és vannak irodák ahol lehet szerződést kötni külföldre. Persze nem álom meló, csak arra jó, hogy pár hónap alatt megszedd magad pénzzel, na meg persze éjjel nappal dolgozzál.

Folyamatosan küldenek e-mailt, az állásokról. Az utolsó egy németországi meló, uborkaszedés. 4.30 eurós órabér. De ez nem jó, mert órára fizetnek és nagyon megdolgoztathatnak. Vannak amelyik aszerint fizet miszerint dolgozol.

És persze szerződéssel.

2010. febr. 19. 21:03
 4/4 anonim válasza:
49%

02-17 22:51-nek

Te meg tanulj meg helyesn írni!

2010. nov. 3. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!