Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felsőfokú közigazgatási...

Felsőfokú közigazgatási végzettséggel, középszintű angol nyelvvizsgával rendelkezem, pályakezdő vagyok, és már 9 hónapja állást keresek de még nem találtam semmit. Interjúkra néha behivnak a zeptertől, topshoptól, pf. Találok én valaha munkát?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 17:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

igen az év elején költöztem magyarországra és itt szeretnék elhelyezkedni....de nem könnyű

valami tipped esetleg , hogy hogyan és mit kellene csináljak?

2012. okt. 17. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Először is azt kell tisztázni, hogy a magyar jogrendszert tanultad?
2012. okt. 17. 22:35
 13/17 A kérdező kommentje:

nem, a románt.

tudom h ez nem vet jó fényt rám , nem is az az álmom egyelöre h a közigazgatásba helyezkedjek el, elegendő lenne bármilyen irodai munka(titkárnö, recepciós,irodai asszisztens)is, de valahogy nem jön össze

2012. okt. 17. 22:52
 14/17 anonim válasza:
Szia! Próbálj meg olyan állásokat nézni, ahova román nyelvtudás kell. Szoktam ilyeneket látni a profession.hu-n, jobline-on, stb. Amúgy ugyanabban a cipőben járunk, nekem marketinges diplomám van, és január óta keresek állást, eddig reménytelenül... Most várok, hátha behívnak egy bolti eladói állásba interjúra... Az irodai munkák reménytelenek... Pffff......
2012. okt. 18. 15:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
De most őszintén, én ezt nem hiszem el. Ugyan hogy akarsz te a magyar közigazgatásban dolgozni, ha nem is a magyar jogrendszert tanultad???? Jó hogy nem vesznek fel sehova sem, amúgy is nehéz.....
2012. okt. 18. 18:19
 16/17 A kérdező kommentje:
ha elöbb olvastad volna, le irtam h nem az az álmom h a közigazgatásban dolgozzak....bármi jöhet ....de még bolti eladónak sem akarnak....
2012. okt. 19. 11:08
 17/17 anonim válasza:
Keress egy jó állás közvetítő oldalt. professions.hu, aprod.hu de amit ajánlok a jobboard.hu mert most indult, és a többivel ellentétben tényleg nem kell semmiért fizetni. De a helyedben mindre regisztrálnék :)
2012. nov. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!