Felsőfokú közigazgatási végzettséggel, középszintű angol nyelvvizsgával rendelkezem, pályakezdő vagyok, és már 9 hónapja állást keresek de még nem találtam semmit. Interjúkra néha behivnak a zeptertől, topshoptól, pf. Találok én valaha munkát?
Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 17:58
11/17 A kérdező kommentje:
igen az év elején költöztem magyarországra és itt szeretnék elhelyezkedni....de nem könnyű
valami tipped esetleg , hogy hogyan és mit kellene csináljak?
2012. okt. 17. 22:29
12/17 anonim válasza:
Először is azt kell tisztázni, hogy a magyar jogrendszert tanultad?
13/17 A kérdező kommentje:
nem, a románt.
tudom h ez nem vet jó fényt rám , nem is az az álmom egyelöre h a közigazgatásba helyezkedjek el, elegendő lenne bármilyen irodai munka(titkárnö, recepciós,irodai asszisztens)is, de valahogy nem jön össze
2012. okt. 17. 22:52
14/17 anonim válasza:
Szia! Próbálj meg olyan állásokat nézni, ahova román nyelvtudás kell. Szoktam ilyeneket látni a profession.hu-n, jobline-on, stb. Amúgy ugyanabban a cipőben járunk, nekem marketinges diplomám van, és január óta keresek állást, eddig reménytelenül... Most várok, hátha behívnak egy bolti eladói állásba interjúra... Az irodai munkák reménytelenek... Pffff......
15/17 anonim válasza:
De most őszintén, én ezt nem hiszem el. Ugyan hogy akarsz te a magyar közigazgatásban dolgozni, ha nem is a magyar jogrendszert tanultad???? Jó hogy nem vesznek fel sehova sem, amúgy is nehéz.....
16/17 A kérdező kommentje:
ha elöbb olvastad volna, le irtam h nem az az álmom h a közigazgatásban dolgozzak....bármi jöhet ....de még bolti eladónak sem akarnak....
2012. okt. 19. 11:08
17/17 anonim válasza:
Keress egy jó állás közvetítő oldalt. professions.hu, aprod.hu de amit ajánlok a jobboard.hu mert most indult, és a többivel ellentétben tényleg nem kell semmiért fizetni. De a helyedben mindre regisztrálnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!