Munkaügyi központ pályakezdő érettségizetteknek?
Figyelt kérdés
Végső elkeseredésemben felkeresem az illetékes központot, de lenne pár kérdésem.
A Ráday utcában fogadnak érettségivel rendelkezőket?
Tényleg csak olyan tanfolyamokra küldenek, amire semmi szüksége az embernek?
Miként van a regisztráció?
Van ott tanácsadás esetleg? Olyan szerteágazó az érdeklődésem, igazán dönteni sem tudok, mit végeznék szívesen.
2012. okt. 2. 15:44
1/1 anonim válasza:
Nyugi egy éve én is így voltam vele, én egy vidéki hivatalnál vagyok regisztrálva igazából minden pályakezdőt fogadnak aki munkanélküli és nem tud magával sok mindent kezdeni. Engem nem zsibbasztottak sose felesleges tanfolyamokkal, én csak regisztráltam és kértem tőlük ha lesz valami szakképzés vagy munka esetleg akkor értesítsenek. Szóltak is amikor indult egy képzés csak sajnos mégsem indult el valami ok miatt néha képesek félrebeszélni. De érdemes beregisztrálni mert vannak tanács adások, állásbőrzékre küldenek ha ilyenekre mész akkor az utazási költségedet is megtérítik ha szükséges a tömegközlekedés. Ha meg ők indítanak szakképzést érdemes belevágni mert ha szakmai gyakorlat is van arra pénzt is adnak igaz nem egy nagy összeget de fizetnek érte plusz az elméleti oktatásért is, nem tudom mennyit, én önerőből tanultam ki egy targoncavezetői szakmát és úgy nagy nehezen találtam magamnak munkát, igaz nem egy nagy dolog a munka mert csak 6 órás és csak heti 4 napot dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!