Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkánál hogy megy a fizetés?

Diákmunkánál hogy megy a fizetés?

Figyelt kérdés

Beregisztráltam egy diákszövetkezetbe, egyből mentem is dolgozni, de nem voltak nálam a papirok a bankkártyámmal kapcsolatban, szóval azt kihúzták és mondták, hogy akkor nem utalják, hanem majd kézhez kapom a pénzt.

Ez hogy működik? mert eddig csak úgy dolgoztam, hogy utalták. Itt is meg van, hogy hónap elején fizetik és akkor be kell menni az irodába érte? A honlapjukon megnéztem, de nem világos:

"Saját közös munkánk megkönnyítése végett, figyelj oda a következőkre:

- minden nyilatkozatot értelemszerűen, pontosan töltsél ki,

- az iskolalátogatási igazolást idejében (hónap utolsó napjáig) hozd be, folyamatosan

(félévente az egyetemi és főiskolai hallgatók-, évente a középiskolai tanulók) újítsd meg,

- a jelenléti ívet (hónap utolsó napjáig) hozd be.

Amennyiben mégis hiányosan, hibásan vagy nem teljesíted a fentieket, a béred kifizetése a következő hónapi bérfizetés napjára tolódik. Ha a szövetkezet adminisztratív munkát végző tagja hibájából ered a probléma, a szövetkezet kifizeti a béred vagy átutalja azt.

Fel nem vett bérek, tagdíjak szintén a hónap utolsó munkanapján pénztári órákban (10-16) kerülnek kifizetésre."

Meg még vmit nem értek, ezt a jelenléti íves dolgot. Itt a munkán nem volt, mert 1 napos volt az egész, kb. 1000 embernek adtak munkát és minekinek volt saját kódja, azokat kellett felírni minden lapra, amiket később le kellett adni (utasszámlálás volt), de nem volt semmi jelenléti ív.

2012. okt. 12. 18:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Van ahol kp. is fizetnek.

A másiknál meg csoportos jelenléti papírok lehettek.

2012. okt. 12. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!