Ebbe bele fogok betegedni? Hogyan tovább?
korábban tettem már fel egy kérdést ezzel kapcsolatban,de a helyzet azóta rosszabb lett.
19éves lány vagyok egy gyorsétteremben dolgozom már 1hónapja de teljesen ki vagyok készülve mind lelkileg mind idegileg.
a munkahelyemen ha olyan menedzsert fogok ki aki nem bír egész nap kiabál velem, belémköt, csicskáztat. Az még csak a kisebb probléma hogy a vendég olykor majdnemhogy kiszed a pultból olyan indulatos, de az a nagyobbik gáz, hogy azon túl hogy rabszolgameló úgy beszélnek velem mint egy kutyával mert éppen "kezdő vagyok"
Nincsen azzal problémám hogy dolgozni kell, sőt! de 450forintos órabérért kigürizem a belemet, plusz nagy rajtam a felelősség mivel pénzzel illetve bankkártyával bánok.
szeretnék váltani, naponta nézem a munkákat de sajnos nincsen jobb.
Tudom jönnek majd a hozzászólások hogy hisztis vagyok meg minden, pedig nem, rengeteg dolog történt azóta amióta itt vagyok és csak negatívak, amikor fáradt vagyok akkor is kedves vagyok mindenkivel, de a menedzserek élvezik hogy nem szólok vissza és ezért duplán cseszegetnek, általában azért nem szólok mert nem akarok balhét, de ők ezt kihasználják, mert gyengének hisznek.
Plusz a napokban is 1000ft minusz volt a kasszámban amit persze levonnak a fizetésemből, az Istenért sem értem ez hogy jöhetett össze, arra gondolok hogy a kasszaszámolásban volt egy kis turpisság, mivel mindig lassan pontosan adom vissza a visszajárót, lehetetlenség hogy ennyire elszámoltam magam.
Eddig mosolygós vidám csaj voltam, mára már keveset mosolygok, naponta idegeskedem, és ma is már 2x sírtam, mint a kisiskolások akik nem akarnak suliba menni, én meg dolgozni nem akarok menni, mert már előre félek a konfliktusoktól, és a megalázástól, mert nagyon rosszul esnek.
Anyum látja rajtam hogy minden nap szomorú és rosszkedvű vagyok, eddig vele megtudtam beszélni ami bánt most azonban a fejemhez vágta hogy csak sajnáltatom magam, holott nem lát bele a dolgokba, nincs ott és nem tudja mi zajlik bent.
Nem mondom hogy ki kell nyalni a s*ggem, de én is ember vagyok és értek az emberi szóból, mégis úgy beszélnek bent velem meg még 1-2 emberrel mint a kutyával. Igen nekem is van 1-2 unszimpatikus munkatárs, mégsem bunkózok velük, cserébe ők bepótolják. A menedzser sokszor a vendég előtt szíd és előtte kiabál velem, nekem meg ég a pofám.
Nemsokára fizetés, főállásban dolgozom állitólag olyan 50ezret fogok kapni:/
Most is délutánra megyek egészen este fél 11ig leszek,és akár hisztisség akár nem, nem vágyok melózni, mert esküszöm félek. Már senki sem ért meg, aki le akar szólni kérem ne írjon, nagyon magam alatt vagyok, segítsetek mit tegyek, önbizalmam, önértékelésem mára már 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!