Szerintetek melyek most vagy melyek lesznek a legjövedelmezőbb foglalkozások?
Nem kell egyetérteni velem, de szerintem az MLM üzlet csínját-bínját érdemes megtanulni, mert:
- egyre több munkanélküli van,
- egyre nehezebb állást találni,
- a bérekből már csak nyomorogni lehet,
- egy vállalkozás indítása sem 2 fillér és
- az emberek figyelme is egyre inkább az otthonról végezhető munkák felé fordul.
Az MLM üzletnek pedig rengeteg előnye van, de 3 dolog biztos kell hozzá: elhatározás-következetesség-kitartás.
Akiben ezek nincsenek meg, na azok szidják, és azok akik csak szajkózzák az előzőek véleményét.
Én 50 éven felül vagyok és nincs munkám, nem találok, pedig hidd el keresek. Ingatlan, bank és biztosítás ügynöknek meg nem akarok menni. Szerinted mi maradt?
Én az MLM-re voksolok.
3-as: És ha nincs pénzük az embereknek akkor meg kinek adod el a portékát??? alapvető anyagi problémák vannak, lassan már kajára sincs pénz........
Amúgy válaszom: politikus, bankár, informatikus (felső szinten), orvos külföldön. Ezekből mindig "kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!