A Call centeres meló szívás? (értékesítés)
Figyelt kérdés
Nem tudok mit kitalálni, így ezer éve ilyen melókra jelentkezem. Azt hallottam nagyon rossz, mert egyfolytában folyik a hívás és nem tudsz kiszakadni onnan, amikor kedved van. Azért jelentkezem ilyen helyekre, mert szokott lenni az alapbéren kívül plusz is. Nem tudok másféle melót kitalálni magamnak. Valaki aki tapasztaltabb meséljen róla!2012. okt. 1. 15:43
1/3 anonim válasza:
Az ebben a legkisebb baj, hogy nem tudsz kimenni pisilni :-)
Mivel értékesítés, ezért a legtöbb hívott leráz - ki szebben, ki csúnyábban. Ha nem adod el a terméket, akkor rövid időn belül kirúgnak. Plusz is csak akkor van, ha jól teljesítesz, tehát sokat adsz el.
Ettől függetlenül van, akinek megy. De szerintem ehhez is megfelelő attitűd kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor kérdéses. Azért szerintem az nem valami fair, ha mosdóba sem mehetsz ki. Pályakezdő vagyok, sosem dolgoztam ilyen helyen és az értékesítési képességem is nulla.
2012. okt. 1. 16:21
3/3 anonim válasza:
Azért óránként jár a kötelező 10 perc. Egy óráig csak vissza tudod tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!