Férfiak, irritál benneteket (legalább egy kicsit), ha női felettese (i) tek van (nak)?
Nem volt még olyan női főnököm, aki normális lett volna.
Volt olyan is, aki amíg egy senki volt, normális volt, aztán mikor kinevezték egy ilyen-olyan kis helyettesnek, akkor hülyült meg.
Őszintén szólva, én ki nem állhatom őket ilyen pozícióban. Taposnak, piszlicsáré dolgokat baromi fontosnak tartanak, a fontos dolgok vagy nem érdeklik őket, vagy nem értenek hozzá, és alapvetően a külsőségekre meg az érzelmeikre, mensijükre hallgatnak.
Másmilyennel én még nem találkoztam, ez a véleményem.
Férfi főnök alatt sose volt az az illogikus elbánás.
Azokban csak hótt bunkót vagy idegbeteget láttam egy-kettőt, ott is hagytam őket.
Én nő vagyok, mégsem kellene egy női főnök sem. Az én tapasztalatom az, hogy (elnézést kérek a kivételektől), de a legtöbb nő, ha főnök, ha nem, keveri a sz.rt.
Szerencsémre én már jó pár éve csak férfiakkal dolgoztam együtt, köztük is van egy-kettő, amelyik nem való vezetőnek, de az nincs meg bennük, ami engem egy nőben totálisan irritál, és nehezen viselem.
A férfiak között is sok van, aki szociálisan érzékeny, és mindig figyelembe vették, hogy van gyerekem, aki egy szülőnek a legelső helyen áll.
Már maga a kérdésed fasság!!!
Miért "irritálna?", nők nem lehetnek főnök pozícióban?
Ez lenéző dolog.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!